Eskobar kalpkirintilari bunda haklısın eşimle tatile gittiğimizde oturduk bütün kahve çesitlerini denedik hiçbiri bişeye benzemiyor😂
jeliboonn kalpkirintilari tadını bile bilmiyorum o derece sen düşün 🙂↔️😂 mis gibi tavşan kanı çayımız varken heheh işin şakası kahve vs severim ama tadını bilmediklermi bilmiyorum zatiii ☺️
Eskobar kalpkirintilari eşimin sülale ortamında bulunmayı sevmiyorum bi zararları yok ama uyuşmuyorum onlarla
kalpkirintilari Eskobar Ben de geçen sene merak edip hepsini tek tek tadına baktım şu Amerikano ve espresso’nu içenler bana psikopat gibi geliyor zehir zıkkım gibi bir şey insan nasıl içer ya😂
Eskobar kalpkirintilari iki kez içsem nalları dikerim ben şeker aşığıyım çay ve filtre kahve den vazgeçmemek lazım soğuk kahvede güzel oluyor
kalpkirintilari Eskobar Bende kahvemi sütsüz asla içemem. Bol köpükıü sütlü olacak o kahve şekersiz de olur ama sütsüz olmaz.. günde 3 kupa içerim 😁
sacmaliysenercan kalpkirintilari sütlü kahve veya süt tozlu kahve mideme rahatsızlık verir zaten sevmem de o yüzden ben sevmediğiniz kahveyi sevenler denim💃🏻💃🏻🥳🥳
kalpkirintilari jeliboonn bilmesen daha iyi bence. Ben merak edip hepsini denedim parama ve damağıma yazık oldu gerçkten bazıları çok kötü. En iyisi latte ve cappucino yine
Kaymakliibaal Param yok diye ağlayıp her boku en önceden yapanlardan nefret ediyorum yaaa madem yapcan niye ağlıyon 😃😃
Sutlucikolati Zamansiz_ hahahahahahahahaha 🤣🤣 kız dudagim acıyor gülemiyorum da icten içten kahkaha atiyorim 🤣🤣🤣 ya online olmasi sariyo aslinda bi de efektileri falan cok iyi bagimlilik yani 🤣