mlksrdl ben öyle yatırıyorum oda sıcaklığı iyise sıkıntı olmaz
Çorap
mlksrdl benim ki acıyor ben örtüyorum. Ya da eşim örtüyor. Ben hiç çorapla uyutmadım. Uyku tulumu giydirdiğimde de ayakları cıplaktı. Bi sorun yaşamadık açıkçası. Ama bileğini sıkmayan çorap giydirebilirsin . Ya da bir çorabın boğaz kısmını kes giydir
perimasali802_ hasta şuan dahada kötü olurmu acaba odanın sıcaklığı gayet iyi ama anne yüreği usucek gibi hissediyorum 🤷🤦🙍
Cicekliperde bizde öyleyiz sabaha kadar o yüzden dedim acaba usurmu ayakları diye
mlksrdl ben hiç çorap giydirmedim asla üzerini örtmez uyku tulumu giyiyor kışın altnda sadece atlet kilot oluyo
mlksrdl terlerse üstünü değiştir , ısı iyise çorab giydirmene gerek yok dediğin gibi anneyiz dayanamıyoruz
Çok geçmiş olsun 🌸
perimasali802_ çok teşekkür ederim canım benim💐
mlksrdl Rica ederim 🌸
- Düzenlendi
mlksrdl Ben yazın çorap giydirmiyorum uyurken ama kışın büyük sıkmayan çorap giydiriyorum. Çünkü çorapsız yatırdığımda ayakları bacakları hep soğuk oluyor, uykuda ellediğimde de üşüdüğünü farkediyorum. Ve gece boyu üstünü örtmeme rağmen hep açıyor. O yüzden ısıyı eşitlemek amacıyla çorap giydiriyorum. Sizin de böyle sorununuz varsa giydirmelisiniz.