sanalkoala iyiyim çok şükür 2019da operasyon geçirdim kapalı ameliyatla alındı. Benimki yumurtalıktaydı hiç belirti vermemişti tesadüfen görülmüştü. Ama çok araştırma yapıldı çok şey söylendi. Neyse ki doktorumu buldum o hasar vermeden çıkardı. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı haberler duyursun. Sağlık süreçlerine çok hakimim tecrübelemek zorunda kaldım zamanında ailemden de. O yüzden sağlık olsun herşey hallolur derim hep🌸
MEME USG
Mommy12 Rabbim bir daha göstermesin canım hepimize hayırlı sağlıklı ömürler versin 🥰
sanalkoala Amin inşallah🌸
📌📌📌📌
📌📌📌
📌📌📌📌📌📌
sanalkoala kontrol amaçlı isteniyor endişelenecek bişey yok muhtemelen bişeyde çıkmayacak ve sizi ara kontrollere çağırılacaksınız bu evhamla bişey yokken bişey çıkartırsınız tıbbi terimler her zaman korkutucu gelir. Geçmiş olsun
alinasira yorumunuz için teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir 😌 kendimi telkin edip rahatlatmaya çalışıyorum sağlık anksiyetem var🥲
sanalkoala bunları sağlık personeli olarak yazıyorum . Anksiyetine gelince derdi veren Allah’tır. Dermanda onda dır. Teslim ol anksiyete filan kalmaz ❤️
alinasira çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰
sanalkoala iyi çok şükür canım benim çook geçmiş olsun Rabbım beterin beterinden korusun 🤲🌸
sanalkoala gelmİs gecmis olsun canim😇
sanalkoala çok geçmiş olsun çok sevindim ☺️
sanalkoala çok geçmiş olsun 💐
Geçmiş olsun sağlıkla sınamasın Rabbim
sanalkoala Çok şükür inşallah hiçbir şeyin kalmayacak. 🌸
Yogacikiz inşallah canım Rabbim razı olsun 🥰