gizew Hatta büyük büyük dedem kaloriferi icat eden kişi olur.Kalorifergillerden Ziya

Ne kdkddkdkdkdkdkksks

gizew kıskandım suan. Dedenizden rica etseniz bi konuşsa da bizim ilçeyede gelse doğalgaz 😂

biricik46 her sene boyatıyormusun evini canım ben 4 yıldır yakıyorum duvarlar iyice karardı kv sil gereksiz boyatmak dedı sinirimden buraya yazdım işte

pinkdreamss boyatmak zorunda kalıyorum ister istemez soba tütüyor duman oluyor vs vs kokusu kalıyor hiçbir şey olmasa bile boyayıp ter temiz mız gibi oturuyoruz zaten kışın siliyorum ayda bir mob ile yada havlu ile hangisi kolayıma giderse

pinkdreamss biz çocukluğumda kullanırdık ve her yaz boya yapılırdı yazdan kışa geçişte genel bir temizlik yapılırdı kapılar da dahil boyanırdı. İs pisliği silmekle ne kadar temiz olur ki

pinkdreamss ah çok zor ya tam nefretlik anlıyorum ama yapacak bir şey yok
        Boruları düzenli olarak temizle ve laylon vs yakincada evi havalandır hemen

Bubenimoykumm sorma canım ya 4 yıldır yakıyorum hıc boyatmadık istiyor boya artık çok belli içim kararıyor aman ne gerek varmış para harcatmayı sevıyormusum. Beceriksizim becerikli olsaymışım ev öyle is olmazmışya 4 yıldır yanıyo bu soba illaki tütüyor is oluyo 🥹

asena_hatunn kız alınma hemen kullanmasını ben hala çözemedim her sene tütme olayı 😂 duvarlarım is oluyo 🥹

biricik46 evet canım hatta bu sene.5 senem ve her sene çok tüter üst kattayım geçen sene tıkanmış sürekli tüttü mahvoldu duvarlar ama gel gör ki boyatamadım gerek yok diyip duruyor kv gelince yüzünü büzüştürüp duvara bakıyo sinir oluyorum açıkçası silsem de geçmiyor