pinkdreamss boyatmak zorunda kalıyorum ister istemez soba tütüyor duman oluyor vs vs kokusu kalıyor hiçbir şey olmasa bile boyayıp ter temiz mız gibi oturuyoruz zaten kışın siliyorum ayda bir mob ile yada havlu ile hangisi kolayıma giderse

pinkdreamss biz çocukluğumda kullanırdık ve her yaz boya yapılırdı yazdan kışa geçişte genel bir temizlik yapılırdı kapılar da dahil boyanırdı. İs pisliği silmekle ne kadar temiz olur ki

pinkdreamss ah çok zor ya tam nefretlik anlıyorum ama yapacak bir şey yok
      Boruları düzenli olarak temizle ve laylon vs yakincada evi havalandır hemen

Bubenimoykumm sorma canım ya 4 yıldır yakıyorum hıc boyatmadık istiyor boya artık çok belli içim kararıyor aman ne gerek varmış para harcatmayı sevıyormusum. Beceriksizim becerikli olsaymışım ev öyle is olmazmışya 4 yıldır yanıyo bu soba illaki tütüyor is oluyo 🥹

asena_hatunn kız alınma hemen kullanmasını ben hala çözemedim her sene tütme olayı 😂 duvarlarım is oluyo 🥹

biricik46 evet canım hatta bu sene.5 senem ve her sene çok tüter üst kattayım geçen sene tıkanmış sürekli tüttü mahvoldu duvarlar ama gel gör ki boyatamadım gerek yok diyip duruyor kv gelince yüzünü büzüştürüp duvara bakıyo sinir oluyorum açıkçası silsem de geçmiyor

Bubenimoykumm evet çocuklar büyüyünce boyat diyor 😂 zaten küçüğü 3 yaş 6 7 yaşına kadar herhalde duvarımı boyatmak zorunda kalmam çünkü tamamen gri renk olur 😂😂😂😂 zaten soba yakacaksın para harcarsak seneye yine yanacak kafasında resmen alt üst oturuyoruz bu arada ondan bu kadar müdahale ediyor

pinkdreamss biz silinen boya vuruyoruz duvara doğalgaz bile olsa işleniyor soba hayli hayli daha çok isleniyor biz siliyoruz yeni boyanmış gibi tertemiz oluyor

Lovely_00 canı bizim de silinen boya ama silmekten mi ne artık is bulaşık bulaşık oluyor 😂

pinkdreamss ona ne ki para ondan mı çıkıyor izin vermeyin eve müdahale etmesine eşiniz anne etkisinde kalır belli ki benden büyüksünuz akıl vermek haddime değil ama kv değil gözümün içi yine karıştırmam evime bn ve eşim ne isterse o olur sizin çok bir söz hakkınız yok gibi

pinkdreamss ay sinir oluyorum kv eve müdahale etmesinden benim kv öyle sinir krizi geçiriyorum her gün saygımdan sesimide çıkaramıyodum ama artık cevabını veriyorum cevabını verdikçe karışmamaya başladı sanada tavsiye ederim lafını hiç esirgeme yapıştır cevabını bişey dediğinde belki bidaha sesini çıkarmaz

Pelet soba kullanıyoruz canım biz ne is ne tütme hiçbişeyi yok öneririm. Hem bütün evi ısıtıyor hem pelet yemleri kömürle aynı fiyatta odun gibi derdimiz yok. İs tütme vs. Hiçbişeyi yok aynı doğalgaz gibi oluyor evin içi. Soba gibi pisliği de yok. Tavsiye ederim alma imkanınız varsa büyük rahatlık bi araştırın derim