Bubenimoykumm evet çocuklar büyüyünce boyat diyor 😂 zaten küçüğü 3 yaş 6 7 yaşına kadar herhalde duvarımı boyatmak zorunda kalmam çünkü tamamen gri renk olur 😂😂😂😂 zaten soba yakacaksın para harcarsak seneye yine yanacak kafasında resmen alt üst oturuyoruz bu arada ondan bu kadar müdahale ediyor

pinkdreamss biz silinen boya vuruyoruz duvara doğalgaz bile olsa işleniyor soba hayli hayli daha çok isleniyor biz siliyoruz yeni boyanmış gibi tertemiz oluyor

Lovely_00 canı bizim de silinen boya ama silmekten mi ne artık is bulaşık bulaşık oluyor 😂

pinkdreamss ona ne ki para ondan mı çıkıyor izin vermeyin eve müdahale etmesine eşiniz anne etkisinde kalır belli ki benden büyüksünuz akıl vermek haddime değil ama kv değil gözümün içi yine karıştırmam evime bn ve eşim ne isterse o olur sizin çok bir söz hakkınız yok gibi

pinkdreamss ay sinir oluyorum kv eve müdahale etmesinden benim kv öyle sinir krizi geçiriyorum her gün saygımdan sesimide çıkaramıyodum ama artık cevabını veriyorum cevabını verdikçe karışmamaya başladı sanada tavsiye ederim lafını hiç esirgeme yapıştır cevabını bişey dediğinde belki bidaha sesini çıkarmaz

Pelet soba kullanıyoruz canım biz ne is ne tütme hiçbişeyi yok öneririm. Hem bütün evi ısıtıyor hem pelet yemleri kömürle aynı fiyatta odun gibi derdimiz yok. İs tütme vs. Hiçbişeyi yok aynı doğalgaz gibi oluyor evin içi. Soba gibi pisliği de yok. Tavsiye ederim alma imkanınız varsa büyük rahatlık bi araştırın derim

biricik46 para ondan çıkmıyor ana oğlundan da çıkarsa yine üzülür çünkü oğlu ona verıyor yedırıyor bana yedirmesin de annesine versin öyle kafada hep yanı kv

pinkdreamss yap canım kendini sakın ezdirme lafını esirgeme hiç biz saygımızdan sustukça onlar konuşacak oyüzden hiç saygı diye susma bende öyle yapıyorum

pinkdreamss yok kiz evleneli 3 sene oldu ancak boyadik yani ama epey karardı bizim baca sıkıntılı da tutuyordu karartyordu

pinkdreamss bizim wvimiz de sobalı evet her sene boyuyor eşim çünkü duvarlar çok kararıyor soba isi silince bile düzgün temizlenmiyor malesef duvarlar alacalı kalıyor 4 senedir diyorsunuz bide kolay kolay temizlenmez silmeyle yazın başında sobayı kaldırıyoruz eşim boyuyor evi

pinkdreamss evet iki yıl sobalı bir müstakil evde kirada yaşadık. Evet mecbur boya badana yapıyordum kendım yapıyordum.