seninle ne ilgisi var canım is illaki olacaktir. Ama 5yıl iyi durmuş bi 5srne daha mı durmasını istiyor kv kişisi
Soba kullanan var mı
- Düzenlendi
Bubenimoykumm evet çocuklar büyüyünce boyat diyor 😂 zaten küçüğü 3 yaş 6 7 yaşına kadar herhalde duvarımı boyatmak zorunda kalmam çünkü tamamen gri renk olur 😂😂😂😂 zaten soba yakacaksın para harcarsak seneye yine yanacak kafasında resmen alt üst oturuyoruz bu arada ondan bu kadar müdahale ediyor
pinkdreamss biz silinen boya vuruyoruz duvara doğalgaz bile olsa işleniyor soba hayli hayli daha çok isleniyor biz siliyoruz yeni boyanmış gibi tertemiz oluyor
pinkdreamss iyi o zmn ywrın yine acıkıcaz yine yemek yapmak zorunda kalıcam deyip bir dha yemek yapma bakalım kabul edeceklermi 😂
Lovely_00 canı bizim de silinen boya ama silmekten mi ne artık is bulaşık bulaşık oluyor 😂
Bubenimoykumm ne dıyım cnm ya laf söylemekten ben yoruldum o nemle uğraşmaktan bıkmadı 😂
pinkdreamss ona ne ki para ondan mı çıkıyor izin vermeyin eve müdahale etmesine eşiniz anne etkisinde kalır belli ki benden büyüksünuz akıl vermek haddime değil ama kv değil gözümün içi yine karıştırmam evime bn ve eşim ne isterse o olur sizin çok bir söz hakkınız yok gibi
- Düzenlendi
pinkdreamss sobanın kiri pisi çok olur maalesef her sene boyatırdım ben
pinkdreamss ay sinir oluyorum kv eve müdahale etmesinden benim kv öyle sinir krizi geçiriyorum her gün saygımdan sesimide çıkaramıyodum ama artık cevabını veriyorum cevabını verdikçe karışmamaya başladı sanada tavsiye ederim lafını hiç esirgeme yapıştır cevabını bişey dediğinde belki bidaha sesini çıkarmaz
pinkdreamss o zaman her sene boyamak şart canim ortak alanda mi yanıyor soba yoksa oda oda var mı
Pelet soba kullanıyoruz canım biz ne is ne tütme hiçbişeyi yok öneririm. Hem bütün evi ısıtıyor hem pelet yemleri kömürle aynı fiyatta odun gibi derdimiz yok. İs tütme vs. Hiçbişeyi yok aynı doğalgaz gibi oluyor evin içi. Soba gibi pisliği de yok. Tavsiye ederim alma imkanınız varsa büyük rahatlık bi araştırın derim
Lovely_00 tek odada yanıyor balım ama diğer yerlerde is oldu ya resmen belli 🥹
Sedefyrs1101 aaa iyiki yazmışım bakıyorum sımdı hemen
Bahtsizbedevi_ aynen öyle yapcam cnm artık
biricik46 para ondan çıkmıyor ana oğlundan da çıkarsa yine üzülür çünkü oğlu ona verıyor yedırıyor bana yedirmesin de annesine versin öyle kafada hep yanı kv
pinkdreamss tuterse birde kaçınılmaz canim islenmesi
pinkdreamss yap canım kendini sakın ezdirme lafını esirgeme hiç biz saygımızdan sustukça onlar konuşacak oyüzden hiç saygı diye susma bende öyle yapıyorum
pinkdreamss yok kiz evleneli 3 sene oldu ancak boyadik yani ama epey karardı bizim baca sıkıntılı da tutuyordu karartyordu
pinkdreamss bizim wvimiz de sobalı evet her sene boyuyor eşim çünkü duvarlar çok kararıyor soba isi silince bile düzgün temizlenmiyor malesef duvarlar alacalı kalıyor 4 senedir diyorsunuz bide kolay kolay temizlenmez silmeyle yazın başında sobayı kaldırıyoruz eşim boyuyor evi
pinkdreamss evet iki yıl sobalı bir müstakil evde kirada yaşadık. Evet mecbur boya badana yapıyordum kendım yapıyordum.