Sevgili Hanımlar,
Burada gerçekten önerdiğiniz ped markası nedir? Ben orkid alıyorum bazen ama çok tahriş ediyor bazen tampon da kullanıyorum ama ped kullanınca daha iyi hissediyorum. ❤️ Şimdiden yanıtlar için teşekkür ederim

Hangi marka?

Orkid
Molped
Kotex
Sleepy
Diğer

Yogacikiz
    Yıllardır kotex kullanıyorum. Şu ana kadar tahriş vs olmadı, memnunum. Menstrual kap aldım ama daha kullanmadım onu da deneyimlemek istiyorum

belladonna Ben bayadır Kotex almıyormuşum onu anladım :) Bu arada menstrual kap çok merak ediyorum denediğinde bizi aydınlatır mısın 😁❤️

Ben de orkid kullanıyorum ama sanırım değiştirebilirim

Yogacikiz
        Bende çok merak ediyorum neredeyse 1 senedir aklımdaydı aldım ama daha gelmedi gelsin paylaşırım deneyimlerimi

Kotex Orkid molped karışık kullanıyorum elime ne gelirse 😂

Yogacikiz o kadar marka kullandım ama Korece kadar rahatını bulamadım ❤️‍🩹

Kotex molped orkid ortaya karışık bişeyler fark etmiyor bu üçünden birini kullanırım muhakkak başka markalar tahriş ediyor 😃

abasiyanik dün aldim baya iyi çıktı önceki olanlar varya rahatız ediyor du beni ama molped ve Orkid te güzel kotex te bir kere kullandım çok güzel di @Yogacikiz

Yogacikiz adet olduğumdan beri sadece orkid kullanmıştım. Ama boykottan itibaren molped ve sleepy kullanıyorum moduma göre o an mağazada hangisini bulursam alırım.

9 gün sonra