Yogacikiz
Yıllardır kotex kullanıyorum. Şu ana kadar tahriş vs olmadı, memnunum. Menstrual kap aldım ama daha kullanmadım onu da deneyimlemek istiyorum
Hangi ped markasını kullanıyorsun?
belladonna Ben bayadır Kotex almıyormuşum onu anladım :) Bu arada menstrual kap çok merak ediyorum denediğinde bizi aydınlatır mısın 😁❤️
Ben de orkid kullanıyorum ama sanırım değiştirebilirim
Yogacikiz
Bende çok merak ediyorum neredeyse 1 senedir aklımdaydı aldım ama daha gelmedi gelsin paylaşırım deneyimlerimi
Kotex Orkid molped karışık kullanıyorum elime ne gelirse 😂
Yogacikiz o kadar marka kullandım ama Korece kadar rahatını bulamadım ❤️🩹
Yogacikiz kullanmıyorum menstrüel kap kullanıyorum. En rahatı 😊
Kotex molped orkid ortaya karışık bişeyler fark etmiyor bu üçünden birini kullanırım muhakkak başka markalar tahriş ediyor 😃
Yogacikiz yıllardır molpedi kullanırım ama geçen bimin kendi markaaını denedim bir farkını göremedim. Alerji filan da yapmadı ondan devam
Bubenimoykumm screlett de iyi şimdi yeni pamuklu olanı çıkarmış
Yogacikiz ortaya karışık kullanıyorum. Tahriş vs. Olmuyor bebek bezleri de iyi iş görüyor🤣
abasiyanik dün aldim baya iyi çıktı önceki olanlar varya rahatız ediyor du beni ama molped ve Orkid te güzel kotex te bir kere kullandım çok güzel di @Yogacikiz
dilaa_istee Daha önce kullanmış mıydınız
abasiyanik BİM’in markasımı adını okumadım 🥲
abasiyanik çok kanıyosan bebek bezi en iyisi 😇
Bubenimoykumm bebek bezini nasıl takiyosunuz ya biri daha söylemişti ama yapamadım 😅
Sutlucikolati normal bebek bağlar gibi vajinanın önüne koyuyosun ben öyle yapıyorum çok kanayınca🤣🤣
yesim631 bantları ne oluyo peki 🤣 bi de kaymaz mı ya 😅