papaty Kotex molped orkid ortaya karışık bişeyler fark etmiyor bu üçünden birini kullanırım muhakkak başka markalar tahriş ediyor 😃
Bubenimoykumm Yogacikiz yıllardır molpedi kullanırım ama geçen bimin kendi markaaını denedim bir farkını göremedim. Alerji filan da yapmadı ondan devam
perimasali802_ abasiyanik dün aldim baya iyi çıktı önceki olanlar varya rahatız ediyor du beni ama molped ve Orkid te güzel kotex te bir kere kullandım çok güzel di @Yogacikiz
abasiyanik Yogacikiz ortaya karışık kullanıyorum. Tahriş vs. Olmuyor bebek bezleri de iyi iş görüyor🤣
Mommy12 Yogacikiz adet olduğumdan beri sadece orkid kullanmıştım. Ama boykottan itibaren molped ve sleepy kullanıyorum moduma göre o an mağazada hangisini bulursam alırım.
yesim631 Sutlucikolati normal bebek bağlar gibi vajinanın önüne koyuyosun ben öyle yapıyorum çok kanayınca🤣🤣
abasiyanik Sutlucikolati iki kenarını yırtıyorum. Lastikleri falan sonra koyuyorum orta kısmını dışa doğru itiyorum bu şekilde rahatsız etmiyor
yesim631 Sutlucikolati bantları koparıyosun tuvalete gittiğinde kayma vs oluyo ama zaten değişiyorum her tuvalete gittiğimde düzgün bi şekilde koyarsan kaymaz 🤣🤣