Herkese merhaba
Beni burada seven var sevmeyen var
Merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim 🙏
Bayadır yoktum ara sıra giriyorum daha doğrusu yeni girdim 7 temmuz en son giriş tarihim 😊

Çok şükür bir sıkıntımız kalmadı avukatın yanına gittik konuştuk ve davayı açmadan olayı tatlıya bağladık..
Bizim sadece aramızdaki saygı ve anlayış bitmişti birbirimize tahammül edemeyip sürekli hakaretler ve hoş olmayan sözler söylüyorduk şimdi diyeceksiniz ki bunlar her evlilikte olur olur normaldir fakat herşey karmakarışık olmuştu ikimiz de sanki birbirimize kanlı Bıcaklı düşman gibiydik 2 hafta konuşmadık sonrasın da herşeyi baştan konuşup işleri yoluna koyduk çok

şükür bir sıkıntımız yok şuan da herşey yolunda 😊
Tekrardan merak edip sorduğunuz için teşekkür ediyorum sizler nasılsınız nasıl gidiyor :)

Bubenimoykumm
    Ya tabiki o zaman çok kararlıydık ikimizde özellikle ben ölsem barışmam diyordum fakat tükürdüğümü yaladım 😁
    Dediğim gibi ikimizin de iyice düşünüp taşınması ve net bir karar vermesi gerekiyordu ve en mantıklı kararı avukatın yanına gidip konuşarak karar verdik
    Hayırlısı böyleymiş şuan o aşama da olsaydım kızım mahvolacaktı bir o yana bir bu yana evlilik kolay da yuvayı bozmak çok zor gerçekten bu süreçte onu anladım ben..

Evet kim duyurdu bilmiyorum ama duyulmuş ☺️

Bubenimoykumm
      Ya bir tek @zeytep biliyor onun dışında hiç bir arkadaşıma demedim
      Oda pek girmiyor zaten onun dışında kimse bilmiyor pek
      Kimseye söylemedim veya söylemiş unutmuşta olabilirim

Aynen öyle bozmak için kurmuyoruz ama bazen ani kararlar verip böyle saçmalıklar yapa biliyoruz Allah hiç birimizi utandırmasın inşallah 🙏💚

BlackMambaa_ ne güzel bir ben biliyordum ya sksksk büyü bozuldu🤣🤣 sağlıkla kucağına al inşallah güzelim 💐

BlackMambaa_ bundan sonraki hayatınız çok daha güzel olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın.

BlackMambaa_ ben biliyordum
        Bide kanalize post açmıştı seninle ilgili tahmin edin demişti ozelden soyledim bu kişi mi diye evt dedi o nerden öğrendi bilmiyorum
        Bı ara jale ile konuştuk seni sormuştu tam hatırlamıyorum onunla konuştum sadece @lanjalee @kanalize

perimasali802_ hoşgeldin @BlackMambaa_ aynen kanalizenin postu üzerine acaba kim diye konuşmuştuk tahminlerimize dayanarak sen olduğuna karar vermiştik ki oklar seni gösteriyordu zaten doğruymuş , hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin 🙃