Kızlar Sevgilimle son zamanlarda bir uzaklaşmıştık Birkaç gün önce artık ilgisizliğine dayanamayıp sert bir dille ayrılmak istedim o da bana ben de Bir süredir bunu düşünüyorum sana zarar vermeye başladım galiba ama seni de kaybetmek istemiyorum arkadaş kalalım ömür boyu hayatımda kal istiyorum yollarımız ayrı olsa bile falan filan yazmış ben de eski sevgilimle arkadaş kalamam dedim ama o oturup bir kahve içmek istiyor ne yapmalıyım yardım edin arkadaş filan kalamam zaten ama oturmalı mıyım???
Acill
bilgeeee Bence de ya ayrılsanız bile arkadaşlık alın ara sıra görüşürsünüz konuşursunuz
kalpkirintilari Ama hislerin olan biriyle nasıl arkadaş kalabilirsin ki
bilgeeee Bence bi süre arkadaş kalın, sonra belki yine birbirinize ısınırsınız tekrar sevgili olursunuz
bilgeeee bir müddet konuşma bence zamana birak
kalpkirintilari bence onun niyeti de o bir süre böyle kendimize gelelim sonra belki tekrardan sevgili oluruz diye düşünüyor
perimasali802_ benim niyetim de bu tamamen iletişimi koparmak
bilgeeee seviyorsan ondan ayrılmak istemiyorsan bir süre arkadaş kalın. Tamamen bağları koparmayın Ama öyle sevgili gibi de görüşmeyin ara sıra kahve için dertleşin sonra yine bakarsınız aleviniz yükselir
kalpkirintilari ya ahahahahahha çok tatlısın😂
bilgeeee bir süre ara vermek en iyisi bnce bunu onada söyle
Bugün kahve içmek istiyor
bilgeeee oysa sadece kahve içecektik…
kalpkirintilari Yeni bir başlık yazdım bakar mısın ona bir
bilgeeee ay sacmalama kendine gel seni cepte gorecek birakmayacak gonlunu eglendirip donerse dönecek ayrica sen onunla görüşmeye arkadaş kalmaya devam edersen senin yokluğunu hiçbir zaman tam anlamıyla anlamayacak yokluğunun ne demek olduğunu bilmeyecek arkadaş olarak kalacaksınız istediği zaman seninle görüşecek konuşacak sana geri dönmesini istiyorsan hiçbir şekilde iletişime geçme
bilgeeee istekli taraf olma seni arkadaş görüyor sence bu normal mi ona karşı duyguların var senin