ladyax cinsel terapist oldugunu iddia ediyor bende soru sordum ama hemen hemen internettekilerle ayni cevabı aldım 🥲

ladyax ahahahah bende aynısını yazacaktım pozisyon için açılan post pozisyon bulmak için baktığımda hep karşıma çıkan şey diğer postlarda Google a yazsan aynı şeyler 😂😂 böyle konu başlıklarıyla ilgili ya yazıları bulup terapistim diye geçiniyor ya da gündemde olayım ilgi çekeyim sorulsun danışılsın bana mantığında kadın olduğu bile şüpheli geliyor da neyse😂

Sutlucikolati bende niye terapistsen niye burdan danışan topluyorsun dedim cevap alamadım 😂biz burda terapist olmadan da tecrübelerimizi paylaşıp çok şeyler öğreniyoruz o seviyelere gelsek yerine gideriz zaten 😂

Sutlucikolati bir de geçen ilk defa burdan eşime bahsederken geçen biri çıplak adamlı seyli resimler paylaşmasın mı 😂😂😂
      Adamlar boy boy bir görse açıklayamam da şikayet ettim de sonra gitti belki huda erkektir bide biri daha vardı şüphe ettiğim 😂

• [silindi]

sacmaliysenercan ya bende gördüm onu şok oldum bu kadarı olmaz dedim hatta isminide baktım hatırlamıyorum şuan dedim saçmalık zaten gördüm kim olduğuna tekrar bakayım dedim gitmişti erkek olduğunu düşündüm bende hele Bi resimde sarı saçlı kadın şey koymuşlar