• Muhabbet
  • Çalışmak istiyorum bakar mısınız

Kızlar bebeğim 8 aylıkken çalışmayı düşünüyorum çalışan anneler bebeklerden uzak olunca bebek huzursuz mu oluyor yoksa duruyorlar mı kaynanamla beraber yaşıyorum kaynanama bırakıp gitsem beni yine de arar mı arar ama çok ağlar mı fikir danışıyorum size

Bebeğiniz olunca ister istemez aklınız onda kalır.

busra6470 aklım onda olur evet ama onun gün içinde beni araması filan olur bunu kaynanam nasıl başa çıkar şimdi 6 aylık ben yanından ayrıldığımda ağlamaya başlıyor 🥹

ebruozym maddi durumunuz iyiyse ve memur değilseniz başlamayın derin en azından aklınız kalmaz

ebruozym
          Ben, kızım 9 aylıkken çalışmaya başladım. Kızıma bakıcı baktı. İşe başlamadan 1 ay önce bakıcımız başladı. Günlük, saat arttırarak yanından ayrıldım. Bu şekilde süreç biraz daha kolay oldu. Sabahları bazen çok zorlanıyorduk ama gün içerisinde ciddi bir zorluk olmadı ilk ay. Sonrasında alıştık. İlk başta hem anne hem de bebek için zorluk oluyor. O evde, sen yolda ağlıyorsun ama bir şekilde sürece adapte oluyorsun.
          Eğer çalışacaksınız işe başlamadan önce bebeğinizle kvdenizi gün içerinde yalnız bırakın. Bunu işe başlayana kadar yapın bebek için de süreç biraz daha kolay olur.

ebruozym ben 1 sene evden çalışıp sonrasnda işe döndüm o 1 sene içinde kv bana sabah gelip akşam gidiyordu kızıma bakıyordu ben işe başlayınca kv kendi evinde bakacak diye 1 ay öncesinden kv bıraktm ben eve geldim başlarda çok ağladı geri dönüp 1 2 saat sonra alıyordum ilk ayrılması zor oluyor gün içinde zorluk yaşamıyorlar pek, 3.5 yaşnda kızım düzeni öğrendi artık iyice şuan küçükken alıştırman daha kolay olur

@“ebruozym”#p1359594inan küçükken alışması daha kolay olur senin için büyüdükleri zaman daha zor her şey bi mesleğin ver mı nerde çalışıcaksın canım

TombulHatun
                Umarım zorluk çıkartmaz çünkü maddi olarak sıkıntıdayız düzelmesi için eşime destek lazım