sacmaliysenercan Avakadobuu ben de test yapıyorum gecikince korkudan bakamıyorum direkt atıyorum sonra bakıyorum 😂😂
Avakadobuu sacmaliysenercan ayyy hiç sorma o korku ömürden ömür alıyor adetimin bittiği gün serbest oldu hap aldım iki gün sonra yine oldu beyefendinin umrunda değil
Avakadobuu sacmaliysenercan bnde geçen dedim de saçmalama falan yaptı ya bişey olursa diie ödü kopuyor 🤣🤣
sacmaliysenercan Avakadobuu ben dedim önce yok dedi dedim hap kullanıyorum ben bir şey demiyorum benim bağlatmam için de sezeryen doğum yapmam laizm vs diyince olabilir dedi dedim kimseye söylemeyiz dedim banane milletten diyo 😂
Avakadobuu sacmaliysenercan valla benmkide hap kullan diie ısrar ediyor da bn yanaşmıyorum kilo yapıyor diyorlar eee malum bnde şişkoyum ☺️☺️
tazeann sacmaliysenercan Az daha sabır et o yaklaşana kadar 😅 bekleyip birden patlayınca daha zavkli oluyor 😂
sacmaliysenercan tazeann 15 gün oldu bunun üzerine üst düzey bir şey yaşamazsam gece uykuda yapıp sabah aen rüya görüyorsun der adamı manipüle ederim 🤣🤣🤣 yerse
tazeann sacmaliysenercan abowww 15 gün mü yakında bi patlama yaşarsınız karşısında doggy pozisyonunda eğil o gelir zaten 😂