Sutlucikolati isteyken fotoğraf atarım çok sıkmam ama üzerinden ilgimi de çekmem mesela , kesinlikle aceleye getirmem tutku ve arzuyu en üst seviyeye taşıdıktan sonra istediğini yapmasına izin veririm erkekler hikayeyi çok sever kızlar seneryo yazın o an 😄😄
En iyi sevişen burç seçiyoruz 🐍
nesli123 ne senaryosu bildiğin konulu sex mi ? 🤣
Sutlucikolati hahhaha bı nevii 😄
- Düzenlendi
alinasira kova yatakta bi sanatkardır kovalar her detayı ayrı ayrı yaşarlar misal oral sevmesem asla yapamam tutkuyla yaparim istemeyen adama sevdirdim yeri gelir bekletirim daha da ateşli olması icin ben cok istiyosam eğer mutlaka alırım elde ederim benden uzaklasamaz asla o konuda cinsel mesafe koyamaz ya da kısa tutamaz , ben bosalmadan o gelmez ben kendimi öncelik tutarım daima çünkü dişil olmak vermek değil almaktır yatakta da bu yönüm baskındır zevk aldığım pozisyonda yaparız sonra onun dedigi olur cizgilerimi asla çiğnetmem e*korta gidecegini bilsem bile mesela arkadan vermem bence iğrenç bsy kendjme hakaret gibi bsy ilişkiyi cok seviyorum hatta kavga ettigimizde daha tutkulu oluyo kovalar gizli seksidirler 🍑🤤❤️🔥💋🫦👅
aredhel boğa burcuyum seks benim için yemek gibi o an keyfim yerindeyse en güzelini yaparım gerektiği yerde baskın olurum gerektiği yerde teslim olurum ama keyfim yerimde değilse bile kesinlikle düz bir sevişme şeklinde bile olsa olması gerekiyor (evliliğimiz düzgün bir süreçteyse 😅) ben eşim 2 gün üst üste bana gelmezse inanılmaz sinirlenirim çünkü o da yemek gibi ihtiyaç benim için.
nesli123 🤣konu bulduğumda denicem🤣
Oğlak burcuyum utanıyorum asla rahat olamıyorum sürekli acaba ne düşünüyor vücudum hakkında diye düşünürümm ama eşime belli etmem o rahatlar biter düz biri zaten oral çok iyi yaptıgımı söyler🤣 bn kendime dokundurtmadım 😏
aredhel eşimde bende yengeç Burcuyuz çok iyiyiz ya baya 😂😂
sacmaliysenercan ay bende yengecim evet ama hani nerde ya hiç öyle görmüyorum kendimi nedenkinee😂😂 tüyooo😂
Sinemsinem ya ben baya libido su yüksek biriyim baya hemde eşim istese de istemese de yaparım sonra otomatik oda istiyor ki genel olarak oda istekli önceliği ben olurum rahatlatır oynar her şeyi yaparız anal hariç her şeyi yaparım iyiyiz yani bilmiyorum özellikle yaptığım bir sye yok gibi😂
Başaklar da bence az değil 😊eşimle kendimi tanıdım eşimde tanıdı birbirinin zevklerine oynarsan ortalık 🔥 😊 severek yapıyorsun bu işi
aredhel teraziyim anlatmaya gerek Yok 🔥🔥🔥🤩
Açılın ben astroloğum :))
alinasira eşim de ben de kovayız ben tam hanımefendinin anlattığı gibi tutkulu ateşli çok severim eşim tam tersi
Rumeysa0701 çok geniş yelpazeli bir burç anlaşılan😅
nesli123 bu biz ben koç eşim aslan💃