alinasira Sevde_20 bu kadın versiyonu erkek versiyonu nasıl acaba sorma amacım eşimde bu anlattıkların hiçbiri yok ta
Rumeysa0701 alinasira eşim de ben de kovayız ben tam hanımefendinin anlattığı gibi tutkulu ateşli çok severim eşim tam tersi
Kaymakliibaal Oğlak burcuyum utanıyorum asla rahat olamıyorum sürekli acaba ne düşünüyor vücudum hakkında diye düşünürümm ama eşime belli etmem o rahatlar biter düz biri zaten oral çok iyi yaptıgımı söyler🤣 bn kendime dokundurtmadım 😏
Sinemsinem sacmaliysenercan ay bende yengecim evet ama hani nerde ya hiç öyle görmüyorum kendimi nedenkinee😂😂 tüyooo😂
sacmaliysenercan Sinemsinem ya ben baya libido su yüksek biriyim baya hemde eşim istese de istemese de yaparım sonra otomatik oda istiyor ki genel olarak oda istekli önceliği ben olurum rahatlatır oynar her şeyi yaparız anal hariç her şeyi yaparım iyiyiz yani bilmiyorum özellikle yaptığım bir sye yok gibi😂
ikicocukannesi Başaklar da bence az değil 😊eşimle kendimi tanıdım eşimde tanıdı birbirinin zevklerine oynarsan ortalık 🔥 😊 severek yapıyorsun bu işi
Sevde_20 alinasira akrepler ateşli diye bilinir zaten ama kovalar için için yanar tutusur tutusturur bizler cok seks istemeyiz ama oldu mu tam yerinde tadında olsun isteriz zirvede tutarız seksi ve iliskimizde olmazsa olmazdır 😉😇😇🥰