Eşimle dün ilişki yaşadık çok özür dileyerek söylüyorum eşim vajinama eliyle baya sert Bi şekilde bir seyler yaptı anlamışsınızdır. O sıra bir sey yoktu sabah bir uyandım kanamam oluyor ama çok az önemsemedim o yüzden. Biraz önce uykumdan uyandım resmen bir sey boşaldı gibi. Bir baktım kan ama adet kanı gibi değil bildiğiniz kırmızı kan su gibi yani. Bu arada adetiö biteli 10 gün falan oldu günüm yakında değil. Bu neden olmuştur acaba bilgisi olan var mı

Momyyhpp32 Bende ilişki sonrası kanama olmuştu hafif yani sizin ki gibi değil, rahim ağzı yarası denmişti ama sizde öyle bir şey olacağını pek düşünmüyorum. Eğer sert davrandıysa tırnağı da kanatmış olabilir, yırtmış olabilir. Yine de o kadar kanama olması normal mi bilmiyorum. İsterseniz bir kadın doğum doktoruna danışın.

mavikelebekk parmağını soktu tırnağı değse kanama o kadar olur mu ya 🥺 randevu da bulamıyorum

lboncukannesi bende de aynı durum olmuştu rahim ağzı yarası fitil kullanmıştım. Şimdi randevu bulamıyorum bakcam eğer devam ederse o fitili kullanırım randevu bulana kadar 😥