selen_serez aredhel severek evlendim gerçeği gördüğümde azaldı sevgim aşk, hayal edilenle gerçek arasındaki fark anlaşılıncaya kadar geçen süreyi kapsar benim için evet sevmek de önemli ama mantık biraz daha ağır basıyor
cananlcm aredhel Mantık ağır basmalı bence aşk bir süre sonra bitiyor boka sarıyor her şey üzüldüğünle kalıyorsun
Bubenimoykumm aredhel ben aşk evliliği yaptım hiçbir zman şöyle yaparsam böyle mantıklı diye düşünmedim.mantık aramadım. İkimizde öyle sevgiye dayalı bir yuva kurduk. Cebine bakmadım evi arabası var mı sormadım. Çok şükür mutluyuz. Rabbim yuvamıza iki melek gönderdi geçinip gidiyoruz.
dmltugce aredhel aşk evliliği yaptım 6 yıl olucak aşkı diri tutmak bence iki tarafın elinde olan birşey birde ben eşimle kafa yapilarimizin uymasina dikkat ettim mantık olarak sadace burasını düşündüm 🧡
nesli123 Aşk tabikide olucak ama mantıkta olmalı yapılması gerekeni yaptırın alinmasi gerekeni aldırın ama sizde yeri gelince fedakarlık yapın ne çok tamamci olmalı kadınlar nede tamamen geri çekmeli kendini tam ortası iyidir