2minnosannesi valla kuzum iki sene iyi dayanmissin iki oglumuda binsene emzirdim masallah kilosu kan degeri de gayet iyi ben gece uykusuzlukları sinir stres cocugun ac kalmasi kan degeri dusmesi sebepleridnden solayi ilkinde de hamileydim mecbur kestim iyi ki 1 yasinda biraktirmisim dedim 2. De de aynısını yaptım hem doymuyo hemde herseyi reddediyo cocuk bizde cok yıpratıyoruz çocuklarımız kadar bizde degerliyiz inan ki ben dayanamadim artik yememmesine ve uykusuzluguna bende de cok sinir stres yapti bu durum ve kestim hem o hem ben rahatladık kendimizi dusunmemizde suc olarak algılanıyor toplumda bence kendini de düşün derim gerçekten emmekte her zaman bebekler icin sağlıklı degil hem bebeklikten cikmis artık çocuk yaşta 2 sene de az degil insallah başarılı olursun dediğim gibi yap anında kes 3. Gün unutur gider mamaya alisir uyurken sabahta yumurta hasla corbalar pisir bak nasıl sevecek doyunca zor valla Rabbim yardımız olsun ininci çocugum 2 yasinda bazen istiyorum bitane daha ama cektiklerimi dusununce asla diyorum hepsi ayrı zor süreçler Rabbim isteyene versin cok tatlılar ama sorumluluğu da cidden cok büyük 🫠🥰