Zamansiz_ karsugunes philips lumea al rahatla alin aldirin bacaklar kollar koltuk alti bitti bikini kaldi yeni basladim sayilir ondada asiri azalma olmus bile siddetle tavsiye ederim
cicekekmek Zamansiz_ soruyu görünce aklıma direk sen geldin daha önceki post cevaplarından 😂😂seninkinin kodu neydi malum çeşit çok
Neselibiri Zamansiz_ ben bikini bölgesine bayadır kullanıyorum dudaklar bi bitmedi ya üst taraf komple bitti alt da bitti ama dudaklar duruyor daha uzun süre kullanınca biter mi orası da acaba? O bölge nemli olduğu için daha az etki ediyor faln diyorlar
karsugunes @“Zamansiz_”#p1361561peki lazer geçmişim yok yimede etkili oluyor mu ve ne kadar süre boyunca çıkmıyor
Zamansiz_ karsugunes tabiki ben basladigimda sadece jilet kullaniyordum ki esmerim killarimda siyah yani🫠 urunu aldiktan sonra programini indiriyorsun ona gore cok duzenli gidersen ikinci ucuncu yapista bile asiri farkini gorursun zaten duzenli gittigin zaman killarda baya bi kusme yasaniyor uzun bi sure killar cikmadigi icin kullanmıyorsun atislarida duzenli yapip ayni yere surekli atis yapmadigin surece bana gore bi makine bir kisiye ömürlük atis sayisi yani
Zamansiz_ cicekekmek sponsorluk gibi ise giriştim lazer postu gorunce yaziyorum 😂🥲 Benim ilki philips lumea prestige modeliydi 4 baslikli degistirdim 2 baslikli kullanıyorum simdi ki BRİ921/00 olan
cicekekmek Zamansiz_ sen de bi fenomen değildin ama güzel reklam yaptın phiplissss reklam görr 😂😂😂 sorması ayıp neden değiştirdin başlık, atış, kablolu/ kablosuz farkı mı var cihazlar arası yoksa araba yükseltenler gibi cihaz mı yükselttin 🙈😂
Zamansiz_ cananlcm hayir zaten 1 den 5 kadar atış hizi var yapilacak bolgeye kendine gore azaltip artırıyorsun
Zamansiz_ cicekekmek hahaha philips gor bunlari 🥲😂 yok yaa tam tersi baslik sayisi digerinde 4 tu simdiki 2 cikaz ariza yapti garantiside bitmisti siz siz olun uzatmali garanti alin🥲 benim kullandigim ikiside kaplolu cok memnun olunca ayni markadan devam ettim ilk aldigim cihaz cok pahali oldu artik gucum yetmedi🥲😂😂😂
Zamansiz_ Neselibiri onu bilmiyorum ama gec bitmesi nemli oluşuna bagli olmasi mantikli geldi daha o kadar kullanmadim cok gec basladim bikini bolgesine pes etme devam et sen bende oyle yapacağım 🫠😂
Neselibiri Zamansiz_ ben ilk oraya başladım 😂 kolumu zaten almıyorum bi bacağım kaldı o da zaten tüyü yolunmuş tavuk gibi bi yerde var bir yerde yok üşeniyorum oraya ucun sürer diye 😂 ama yok pes etmem hatta koltuk altını tamamladım bu ay orayı yapmayacağım
karsugunes Neselibiri bişey diyecem evdeki epilasyon aletlerini hamilelik döneminde de kullanılabilirmi çok merak ediyorum
Neselibiri karsugunes canım kitapcığındabu şekilde yazıyordu ben hamile değildim ama emzirerken kullandım (Ahlaki açıdan Philips Lumea, hamile veya emziren kadınlar üzerinde test edilmemiştir. Bu nedenle hamile ve/veya emziren kadınların Philips Lumea’yı kullanmamasını tavsiye ederiz.)
karsugunes Zamansiz_ aşkım hoppo var bir tane Trendyol da on yedi bin TL sınırsız atışlı ve on kişi kulanabilir diyor onu almayı düşünüyorum yaa
Zamansiz_ karsugunes hic bilmiyorum onu iyice arastir cicegim youtubeden video izle sikayetlere bak memnuniyetleri oku sonucta 10 binde az degil ise yarasin❤️