peynirlimakarnaa MelissaP aşkım zaten vermişsin yani atı alan Üsküdar’ı geçmiş artık naz yapsan nolur sal kendini hayat kısa biz yapamıyoruz evliyken siz yapın ayol 😅
Sutlucikolati peynirlimakarnaa iste mesela evlenmeden once cok arzularsiniz birbirinizi evlenince o heyecan yine biter bi anlami yok yani naz yapmanin 😅 @MelissaP aferin kız devam 🤣🤣🤣
peynirlimakarnaa perimasali802_ hayatım makarna demez misin kocişim bebişkoyu uyutuyor bende duşa giriyorum şuan odak noktam farklı zaten açım şimdi bana makarna yaptırma 😅
zeynepsu peynirlimakarnaa tam olarak bizi anlattin gercekten bende cok muzdaripim bu konjda vee benjm ki 3 ay oldj hala biseu yok cildiracagm artik gozum disaridaki erkeklerde cidden yani
successfulwoman zeynepsu Kuzum odunla yaşamak çok zor. Yaa karisini nasi fiklemiyor anlamiyorum. Al işte helali sert bir fik fik ve mutlu olun
peynirlimakarnaa zeynepsu cidden çok saçma yani ben artık bu akşam söylendim ve doktora gitme kararı aldı giderse tabii
kaardelen Sutlucikolati İnan akışına göre ilerliyor. Ama sabit durmuyoruz ve sürekli yeni şeyler deniyoruz. Farklı ortamlar farklı şeyler. Yoksa insanın sıkılmaması elde değil.