etkilesimci nesli123 sadece seks esnasında mi kullaniyorsunuz siz Sır sorum daha var genişleme oluyormu kullaninca
birana nesli123 vajinayada takılabilir mi acaba merak ettim şimdi boşa dememişler bir insanın başına ya meraktan ya da yarktan gelir diye 😂bk yoluna gitmeyiz umarım😂
nesli123 birana bence takılmaz çünkü vajina daha ıslak olduğu için tutmayabilir 😄 tıkaclarin kuyruklu olanları var onlardan alın 🤭😂
sacmaliysenercan birana bende yok almak istiyorum ama olan vardı hatırladığım kadarıyla bulursam etiketlicem seni 😂
aredhel sacmaliysenercan ıeusafhkds ben olayı çok yanlış anlamışım. ben hiç vajinama sokmadım onu gerek yok dildom var 😂
lgrth aredhel ya farklılık heyecan katan oyuncak ne olabilir mesela olmazsa olmazım şunu muhakkak alın diyebileceğin😂
aredhel sacmaliysenercan kesinlikle gerçeğinin tadı başka ama benimki belki biraz dandik olabilir ya da gerçekten çok büyük ve kalın almışım gaza gelip. kendime göre alsaydım belki daha çok severdim 😂
aredhel lgrth bence böyle küçük vibratörler var klitoral zevk veren ve mutlaka anal plug alın. Anal plug seks esnasında çok zevk veriyor
lgrth aredhel yaa bende de doğum sonrası genişleme olmaya başladı ikinci doğumdan sonra iyice genişler arkadan öne baskı yaparsa daraltır diye düşünüyorum da işte bakalım 😂 bir de tavşan vibratörlerden düşünüyordum 😂
aredhel sacmaliysenercan lgrth kesinlikle bu vibratörden ben de istiyoruuum 😂 doğumdan sonra düzelmez mi genişliği? bilmediğim için soruyorum
birana sacmaliysenercan büyük vajinaya küçükte arkaya mı giriyor yoksa bende alıcsm ama kargo sorun ya 😂
dertetmempertederim sacmaliysenercan kız güzel bişeye benziyo hee ben sipariş etmiştim farklısını ama eşim kıskandı bunu iptal etmiştim ama hala aklımda alıcam bi şekilde bunu alim bari alırsam 😃