peynirlimakarnaa sacmaliysenercan ay nerden alınıyor bu ayda bir fikfik yapıyoruz belki alevlendirir de haftada bir gelir 😅
sacmaliysenercan peynirlimakarnaa 🤣🤣🤣 ben öyle şeyleri alacağım zaman gel al noktası yapıyorum çünkü aile apartmanı 🤣🤣🤣 kimsenin dilinden düşmem
sacmaliysenercan peynirlimakarnaa canım çok begenir laf ederlerse onlara da bi 15 cm lik alırım çok konuşturmam 🤣🤣🤣
esrooss sacmaliysenercan yok canım sadece tıkaç kullanıyorum bikere denedik ama yok tövbe😂😂 tıkaçtan devamke etkilesimci ya iste veriyor biraz iki taraftan yemis gibi oluyon 😂
esrooss peynirlimakarnaa asko cok nadir kullanıyorum zaten var basur bende dkslfksldlsmfms her ilişkide onu takmıyorum tabiki
esrooss peynirlimakarnaa bide öyle basur olunacak gibi değil sonucta gir çık olmuyor takıyosun duruyor işin bitince cıkarıyosun gel git yok niye basur olasın skskdlsld
peynirlimakarnaa esrooss ay aşkım ben kabız olunca bile kanayarak çıkarıyorum pohu onu soksam kan kaybından ölürüm herhalde 😅😅
tugcex aredhel anal öncesi bişey yapıyomusunuz ben hiç denemedim de merak ettim yani bişey çıkmıyo mu içerden yaparken filan😬
kukuliiiii sacmaliysenercan bunu çok merak ediyorum ama eşim yanlış anlar diye söyleyemedim hiç bi tane yetmiyomu hayırdır kafasına girer diye uahahahahah