sacmaliysenercan ahhh 🤤🥰 sağlıkla büyüt aşkım 😘🥰
Ağdaya gelmeyen tüyler 🥴
Sutlucikolati amin teşekkürler 🌸
Sutlucikolati Tek tük kaldıysa cımbız yoksa epilasyon 😄 Cımbıza dayanamam o kadar
pinkkkk cımbızla aldım 🤣🤣
Sutlucikolati epilasyon makinesi ile onlarida alıyorum ağda kullanmıyorum ben zaten lazerli olduğum için çok yok
Sutlucikolati bende ağda sonrası epilasyon ile kalanları alıyordum ama bayağı tahriş oluyordu en son eldivenle aldım kalanları makine ile sıfır tahriş 20güne yakın da çıkmadı 🙂
lgrth makina daha mi iyi yani 😅
Sutlucikolati ben hep eldiven kullanıyordum kalan olursa da cımbızla alıyordum şimdi lazer aleti ile yapıyorum altı bitti üstü bitti birtek dudaklar bitmedi onu da jilet yapıyorum ve asla batık olmuyor koltuk altım da tamamen bitti tavsiye ederim 😅
Sutlucikolati hepsi birbirinden beter eldivenle yolunca tahriş olmadı sadece 😂 ne kalsa geriye makineyle alıyorum tekrar
Neselibiri ciddi misiiiinnn hangi marka ne kullaniyosun nasil kullaniyosun 🤣 detay verrrr 🥺
lgrth makinayi deniyim bi ya bi cesaret 🤣
Sutlucikolati dene dene bir kere de onun ağrısını çek 😂
lgrth vicdansız 🤣🤣🤣🤣
Sutlucikolati philips lumea prestige benimkinin modeli ilk başta 2 hafta da bir yapıyorsun appi var o sana hatırlatıyor daha sonra ayda 1 yapıyorsun bu şekilde devam yapmadan önce de tüyleri temizlemen lazım ben bu yüzden jilete geçtim bi şu dudaklar da biteydi 10 numara alet 😂
Sutlucikolati denk getirmeye çalışsan o günlere ya da alıp evde yapsan da iyi olur keşke bende zamanında kendime almış olsaydım evde yapardım en azindan
Neselibiri ne zmndandir kullanıyorsun canim
Neselibiri evde kendim yapsam lazerdeki gibi canım acır mı lazer yaptıranlar çok acıyor diyor çünkü
Sutlucikolati bilgim yok canım
kukulii87 tamam teşekkür ederim 😘
Sutlucikolati ayarı var 1-5 arası canın acırsa düşürebiliyorsun benim bi tek bikini bölgesinde acı oluyor o zamnda 1 de yapıyorum acımıyor hiç bir de şunu söyliyim bu ev tipi lazerler normal lazer gibi tüyü tamamen yok etmiyor kıl köklerini uyutuyor bu sayede de tüyler uzamıyor işte ayda bir hatırlatma yapıyorsun