• Muhabbet
  • Eşimin babası annemgile yatılı gitmeme laf ediyor

alinasira neyi bilecek ya Allah aşkına kayınpeder mi doğurup büyütmüşte bide karışıyor hadiinne mi

momd yani demek istiyor ki eşinin Bir yanlışı mı oldu acaba da (sadakat konusunda) kayınpederi uyarıyor diyor yani bana mantikli geliyor

• momd bunu yanıtladı.

Sutlucikolati bilemedim bazı insanlar sırf egodan biz gelin aldık bizi dinlemek zorunda diye karışır doğuluyum bizim taraflarsa var öyle insanlar kocasından çok kayınpeder karışır mesela kayınpederden izin alırlar bana o şekil geldi hatta oğlumu aç bırakma oğlumun yanında ol gibisinden 🤷🏻‍♀️

10070668772 sizin kararınız size bağlı. Etin ve tırnağın arasına pislik kaçar bu da böyle nir şey. 10 yıllık evliyim hiç yatılıya gitmedim. Eşim de hiç karışmaz. Annemle aramda 5 dk mesafe var her gün orda olurdum şimdi Almanyadayım tatil için gittiğimde kendi dairemde oturuyorum yatılı gitmiyorum çoçuklar çok yaramaz ve evleri dubleks aşırı yorulduğum için annemlerde anlatışlı dzvranıyor asıl annen baBAn önemli onlar senin ailen sen nasıl uygun görürsen öyle yao canım

Hepinize çok teşekkür ederim eşim benden yana çok şükür bugün konuşuldu eşim yine ben nasıl istersem öyle yapmaya devam edecek

momd sen daha iyi bilirsin tabi onların huyunu suyunu. Kocan kendi eliyle gönderiyorsa da artık laf düşmez ama bu zihniyetin hakkından gelemezsin en iyisi duymamak

• momd bunu yanıtladı.

10070668772 yani yakınsa neden yatılı kalınılır ki bir zaruruyet yoksa eşin askerde yurt dışı veya gececi değilse kayinpederiniz eski kafa olarak düşünüyor ama oğlu tek kalsın istemiyordur üslubu farklıdır