mlksrdl çok geçmeden git vitaminler bile düşük olsa kilo vermini çok etkiliyor bende insülin direnci var günde 2000mg ilaç içiyorm senelerdir düşmedi tam anlamıyla kilo verince düşüyo ama buda kilo verimini yavaşlatıyo kısır döngü, biri bana ayağını toprağa bas hergün iyi gelir dedi insülin direncine eve toprak getirdim belki faydası olur ümidiyle 😂

etoile gidip kan vermedim ama bende bı etkisi olmadı be ilacımı içmezsem uyuklamalarım devam ediyo yükseliyo belli

mlksrdl benim annem oldu 1 bucuk ay oldu zoe geçti. Değerleri düştü yiyemediği için . Şimdi anca toparladı yani bebeğine tek bakıyorsan zor. Geçer senin çin.

akg evet tek bakıyorum o yüzden biraz daha büyüsün öyle yaptiriyim diyorum

mlksrdl Benim yakın arkadaşım oldu ama karaciğerinde problem olduğu için ameliyat olması gerekti. Ağustos ayında oldu yanlış hatırlamıyorsam, ciddi derecede kilo verdi yani en son geldiğinde binaya girerken yüzüne bakana kadar tanımadım o derece. (Bu arada 3 yaşında oğlu olduğundan daha çok zorlanmış, toparlanana kadar her gün ağlıyormuş)
        Çok dayanıklıdır bünyesi, çabuk da toparlandı ama hala zorluğunu çekiyor. 3 aydır her buluştuğumuzda dikkat ediyorum başı dönüyor, kapılara tutunarak yürüyor sendeliyor. İki lokma fazla yese ağır geliyor ayağa kalkamıyor. Ben güzellik için asla olmazdım diyor.
        Halamın kızı da mide ameliyatı oldu. O ameliyat olalı iki sene geçti. Tekrar kilo almaya başlamış. Yani ömür boyu dikkat etmek gerekiyor çünkü. Yediğiniz zaman kilo alıyorsunuz yeniden. Neden kilo aldığını sordum, o da ameliyattan sonra aç kaldığı zamanlar elinin ayağının titrediğini söylüyor. (Şekeri yok) bu sebeple az yemeye çalışıyor ama iki saatte bir acıkıyormuş, ekmeksiz doymadığını hissettiğinden ekmeği de arttırdığı için kısa sürede fazla kilo almış.
        Önce bir diyetisyene gitseniz, istikrarla devam etmeye çalışsanız verebilecek gibiyseniz ameliyat yerine o talimatlara uymaya kendinizi zorlayarak hareket ederdiniz.

etoile Bu şekilde ne kadar sürede kaç kilo verdiniz?

mlksrdl seni korkutmak istemem ama bende çok istiyorum hatta tahlillerimi dahi yaptırdım bir problem çıkmadı ama süreçten ve risklerden korktuğum için ameliyat günü alamadım 3 aydır bekliyorum düşünüyorum derken 10 gün önce çok çok yakın bir arkadaşım tüp mide ameliyatı sonrası enfeksiyon kaptığı için vefat etti ölüm sebebi midede oluşan enfeksiyonun 1 ay içinde tüm organlarına yayılması sonucu organ yetmezliğinden öldü defalarca doktoruna gidip ağrılarını belirtmesine rağmen benim can dostuma hiçbir şey yapmadılar antibiyotik ile geri yolladılar daha 25 yaşındaydı. Benimde 9 aylık bebeğim var bundan korkuma artık ağzıma bile almıyorum ameliyatı

peynirlimakarnaa aaa başınız sağolsun çok üzüldüm 🥺🥺🥺 ya aslında bende bıçak altına yatmak istemiyorum ama dediğim gibi 50 kilo az değil diyetisyene falanda gittim hikaye yani olmuyo nolcak bilmiyorum 🥺🥺🥺

mlksrdl sağolasın dostlar sağolsun. benimde aynı 40 kilo fazlam var 10 kilo verip 15 kilo geri alıyorum ömrüm diyet yapmakla geçti ama hep şişkoyum😅

mlksrdl bende 115 kiloyum ama asla ameliyatı düşünmüyorum çok riskli sizi korkutmak istemem ama olanların %50 si ölümle sonuçlanıyor zaten bu ameliyatı olsan 1 sene boyunca sıvı ile besleniyorsun ee sıvı yı normalde de 1 sene tüketsen verebilirsin bende çok vermek istiyorum daha önce karatay diyeti ile 25 kg verdim ama hamilelik doğum pandemi derken geri aldım fazlasıyla boyunuz kaç acaba sizin eşiniz kilonuzu sorun ediyor mu aslında 100 kg da fazla değil gibi bunun için bıçak altına yatmayın çocuğunuzu düşünün bence o riski almayın derim zaten ameliyatın da garantisi yokki bu ameliyatı olup geri kilo alanlarda var biliyorum kilo vermek çok zor sizi en iyi ben anlarım bazen bunalıma giriyorum kendimi beğenmiyorum ama etrafımda o kadar insan var kilolu çok mutlular kendilerini öyle seviyorlar beğeniyorlar aslında ilk önce kendimizi bu şekilde de sevmemiz lazım

azze beni tatmin edecek kadar kilo verdim. Ama bunun içine yaş, metobolizma ve diğer etkenlerde giriyor. Herkeste değişkenlik gösterecektir. Mesela ben çok yavaş veriyorum. Benim sistemimle ilerleyen başka bjri bir hafta da yağdan 5 kilo vermiş. Ve vücudu offff yani çok iyi sarkma falan yok ama benim bu şekilde ilerlemiyor benim hızımda metobolizmami kabul ettigim için tatmin ediyor beni.

• azze bunu yanıtladı.
                  • azze bunu beğendi.

peynirlimakarnaa bende öyleyim bu arada canım makarna çekti kız bu ne biçim nick🤣🤣🤣🤣 valla zaten makarna hastasiyim zaafım benim makarna adını öyle görünce canım makarna çekti yeminle 🤣🤣🤣🤣

Angellove2010 boyum 1.56 evet maalesef eşim bu konuyu çok sıkıntı yapiyo annem desen oda aynı başka çarem yok gibi duruyo suanlik ama şuan zaten olamam çocuğum küçük ilgilenemem onunla bu süreçte🥺🥺🥺

mlksrdl eşin kilonu sıkıntı mı yapıyor ben mi yanlış anladım🤦‍♀️ eğer öyleyse çok saçma sevmenin sevilmenin güzelliği çirkinliği kilolusu zayıfı mı olur seven sevdiğini yüzünde bokta olsa güzel görür üzerinde egosunu tatmin etmesine izin verme güzel kalbini onun bu saçma düşünceleri yüzünden kırma balım. Biz kadınlar her bedende güzeliz. Sende çok güzelsin🌸🙏

peynirlimakarnaa biliyorum bebeğim sağol ama oda haklı kendince evlendikten sonra acayip kilo aldım tek o değil bu durumda rahatsız annemde çok soyleniyo kilom yüzünden ve benimde artık sağlığımı etkilemeye basliyo.yavas yavaş bu kilo problemi 🤷🤷😢

peynirlimakarnaa yok bacım amannn aklımda kalsın beni bı tabakada kesmiyo çünkü 🤣🤣🤣🤣