Burda bir arkadaş vardı kocasını rüyasında aldatırken görmüş ve post açmıştı ve gerçekten kocasını iş yerinde bi kızla basmış ve ayrıldılar şuan ama o kullanıcı adı Romeo gibi bişeydi çok üzücü bi durum Allah kimsenin basına getirmesin sende çok düşünme dua et sadece

tazeann kendi kafanda kuruyorsun bnce için rahat olsun geçenlerde bende gördüm esim kadin getirmiş eve bnde yatakta uyuyorum beni çağırdı kalk dedi kalktım bide ne göreyim bir kadin yastığımin altından balta çıkardım saldircam eşim kaçtı kadin kaldi neyse kocam uyandırdı kalk işe geç kaldim dedi rüyayı anlatım yav manyak kafami kaldıramıyorum sen bana kadinmis baltaymis diyor nerden bunlar kafana giriyor bide balta diyor 🤣🤣

perimasali802_ Biz kadınlar psikopatız galiba balta nerden gelmiş aklına 😂ay çok güldüm kız sayende saol Rabbim gerçeğini yaşatmasın 🤲🏼 benimde hikayekerim çok bi tane anlatayım sana sende gül rüyamda kocam beni aldatıyordu klktım ki adamı rüyamda dövdüğüm yetmez miş gibi gerçekte de vuruyomuşum kalktım diyorum ben napıyorum rüyamış amaann o da aldatmasaydı diyip vura vura geri yatıyorum 😂

tazeann ahaha 🤣 valla artık içimizdeki psikopatlik gece Rüya olarak çıkıyor
      Amin cümlemize inşallah rabbim kimseyi o duruma düşürmesin 🤲
      Eşin uyanmadimi onu doverken ben yapsam kesin uyku sersemi ile bana dalasir 🤣

perimasali802_ Hiç te bile ne yazığı iyi bile oldu 😂beni sinir ettiği günlerin acısını çıkarttım 👿👿😂🥳