Kızlar bu ara rüyamda sürekli aldatıldığımı görüyorum ya artık içim daraldı psikolojim bozuldu kafam allak bullak yapıyorsa ayanmı oluyor acaba diyorum telefonu hep ortada şifrelerini bilirim kurcalarım da bi yere gittiği zaman bile telefonu evde bırakır gider ya hani bi kere görürsün bi rüyayıda sürekli sürekli görüncede içime bi kurt düştü buraya niye yazdım onu da bilmiyorum ya neyse az da olsa bi rahatlama geldi

tazeann düşünmemeye çalış canım sen öyle dusundukce etkilenio görüyor olabilirsin rüyayla olacak şey değil bu benim eşim benim onu aldattigimi görmüş tovbe tövbe 😅

tazeann 3 yıllık evliyim bende ayda bir rüyamda aldatılıyorum sabah uyku sersemiyle eşimi tersliyorum öğlene kadar öyle davranıyorum sonra rüya olduğunu anlayıp normale dönüyorum kısır döngü içindeyim 😅

kukulii87 tövbe Yarabbi kız Allah gerçeğini yaşatmasın ne zor bişey düşündüğüm için olabilir üst üste geldşys hepsi rüyada gördükçe adama nefretle bakıyorum adamcağız bana niye beni öldürcek gibi bakıyon diyor 😂

peynirlimakarnaa Bende bakıyorumda o kadar abartılı değil benşmki öyle rüyasında görsün beni yatakta görmezse koşa koşa yanıma gelir ne yapıyoruö diye sonra sorguya çeker sanki gerçek yaşanmış 🤦🏼‍♀️😅

tazeann aldatılma ile ilgili dizi film falan izlediysen ya da bir yerde okuduysan vs. ondan rüyanda görüyor olabilirsin

Sutlucikolati izlemedim de okumadımda hayırlısı bakalım vsrrdır bunda da bi hayır bide bende şöyle bi sıkıntı var gördüğüm çoğu rüya çıkıyor ondan korkuyorum

Sutlucikolati şimdi konuştuk bu konuyu neyin var senin dedi anlattım böyle böyle dedim aynı rüyayı görüyorum sürekli dedim Allah korusun Allah nasip etmesin öyle şeyi bi rüyaya aldanıp gitme öyle bi hatam yanlışım yok şükürler olsun hayırlara vesile olsun de geç dedi çok şükür ki

tazeann Bir şeylerin etkisinde kalmış olamaz mısınız? Yani bilinçaltınızda aldatma korkusu olabilir, veya aldatma hikayeleri çok duymuş filmlerde görmüş olabilirsiniz. Veya başka bir konunun stresini yaşarken rüyanızda da gergin olma kaynaklı böyle şeyler görmüş olabilirsiniz.
              Babannem vefat etmeden önce ailemiz biraz karışıktı, bazı problemler vardı. O hafta çok sıkıntı doluydu içim, hep tuhaf ve bana sıkıntı verecek rüyalar gördüm çünkü ruh halim kimseye belli etmesem de gün içinde hep sıkıntı doluydu.
              Sizin de zihniniz meşgul olabilir o yüzden böyle rüyalar görmüş olabilirsiniz.

zarifhanim Olabilir canım bilmiyorum inşallah rüyamın aslı çıkmaz rüyalarımın çoğu çıkıyor mesela bi kere annemin vefatından 1 hafta önce annemlerin evinde mevlüt yapıldığını gördüm 1 hafta sonra annem vefat etti annemin 7 mevlüdü yaptık o yüzden korkuyorum inşallah çıkmaz buda ama bişeyler ne izledim ne okudum bu konu hakkında eşimle de konuştum az da olsa içim rahatladı hatıra yoruyorum artık

Meditasyon yapmanı öneririm uykudan önce özellikle belki iyi gelir