ikiprensesannes belladonna Sorma Sorma 😁 Rabbime şükürler olsun çok hızlı büyüyorlar ya evet 11. Ayına girdi
yesim631 ikiprensesannes hoşgeldin canım bende burda yeniyim bikaç hafta oldu kidsten duyup merakımdan indirdim bidahada çıkamadım bağımlılık yapıyo insana burası 😀
ikiprensesannes yesim631 hoş buldum teşekkür ederim sende hoş gelmişsin iyiki gelmişsin 😁🌼😍 bidaha çıkamazsin zaten merak etme 😑😅
yesim631 ikiprensesannes hoş buldum canım çıkamıyorum zaten sabah gözümü açar açmaz direkt buraya giriyorum😂
ikiprensesannes tazeann hoş buldum teşekkür ederim ♥️ bende aynı valla ne olsun ev iş güç çocuk geçinip gidiyoruz ☺️
lanjalee ikiprensesannes hoşgeldiiiinnn doğurdun da yaşına getirdin he nerdeyse ay duygulandım o kadar zaman geçti mi ne çabuk 🥹🥰 seni burada yeniden görmek güzel 😘
ikiprensesannes lanjalee evet yaa Zaman su gibi akıp gidiyor 🥺bende tekarar burda olmaktan çok mutluyum hele sizi gördüm daha da mutlu oldum 😍❤️
lanjalee ikiprensesannes tek çocuk bende hala canım (Allah söyletmemiştir inşallah 😂) iyiyiz çok şükür sallan yuvarlan devam , senin prensesler nasıl ?
ikiprensesannes belladonna çok teşekkür ederim canım benim 😘 senin hatrina özellikle profilimi yaptım beğendin 🤣
ikiprensesannes lanjalee ahahha sanırım söyletirdi tövbe tövbe o söyletirdi tabi😅😅 iyiler çok şükür benimkilerde biri saçıma tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor diğeri başka alemde