ikiprensesannes tazeann hoş buldum teşekkür ederim ♥️ bende aynı valla ne olsun ev iş güç çocuk geçinip gidiyoruz ☺️
lanjalee ikiprensesannes hoşgeldiiiinnn doğurdun da yaşına getirdin he nerdeyse ay duygulandım o kadar zaman geçti mi ne çabuk 🥹🥰 seni burada yeniden görmek güzel 😘
ikiprensesannes lanjalee evet yaa Zaman su gibi akıp gidiyor 🥺bende tekarar burda olmaktan çok mutluyum hele sizi gördüm daha da mutlu oldum 😍❤️
lanjalee ikiprensesannes tek çocuk bende hala canım (Allah söyletmemiştir inşallah 😂) iyiyiz çok şükür sallan yuvarlan devam , senin prensesler nasıl ?
yesim631 ikiprensesannes hoş buldum canım çıkamıyorum zaten sabah gözümü açar açmaz direkt buraya giriyorum😂
ikiprensesannes belladonna çok teşekkür ederim canım benim 😘 senin hatrina özellikle profilimi yaptım beğendin 🤣
ikiprensesannes lanjalee ahahha sanırım söyletirdi tövbe tövbe o söyletirdi tabi😅😅 iyiler çok şükür benimkilerde biri saçıma tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor diğeri başka alemde
ikiprensesannes lanjalee. ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH SENİNKİNİ DE SANA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH ♥️♥️❤️😍