Alev12 peynirlimakarnaa hangiiii anıiiii çabuk söyle çabuk cocuktan kaçırdım çocukları uyutup kocamon yanına.gidicem merakta ettim
ikiprensesannes Elmasekeri değilsin tabi bebem kim diyo onu 😂😅benim eşim her ilişkide ister 😂🤣tabi ona uymam.bunu istemeyen erkek yoktur 🤣
Alev12 peynirlimakarnaa huhuuuuuuu o şaplak varya hem canımı yakıyor hem haz duyuyorum😛çocukların uyumasını sabırsızlıkla bekliyorum
Elmasekeri peynirlimakarnaa erkeklere sorsalar favori pozisyonunuz nedir diye bunu söylerler muhtemelen 😂😂benimkinde aynı yaaA🤦♀️🤦♀️
ikiprensesannes Elmasekeri aslaaa hem sağlık açısından çok kötü hem dinen haram bunları bilmiyorken yanlışlıkla bir kere bile ilişki sırasında oldu asla tavsiye etmiyorum 🤣😅
Elmasekeri ikiprensesannes öyle olunca çok acıyor yaa sızlıyor resmen hazırlıksız yakalanıyoruz 😂😂🤦♀️🤦♀️
ikiprensesannes sacmaliysenercan çocuk gibi o halde oturup ağladım ahahaha adam neye uğradığını şaşırdı 🤣😅 üç saat adama vicdan azabı çektirdim daha da istemedi kıyamadı sanırım 🤣😅
sacmaliysenercan ikiprensesannes bizde de öyle bir an oldu hatta sonrasında hafif kanama bile oldu eşim bir daha yok dedi bir ay sordu adam düzeldi mi diye 🤣🤣
peynirlimakarnaa tazeann Ahaha gelin kız gelin ateşlenin biraz genciz güzeliz eğlenicez fikfiklenicez tabi 😅