Elmasekeri peynirlimakarnaa erkeklere sorsalar favori pozisyonunuz nedir diye bunu söylerler muhtemelen 😂😂benimkinde aynı yaaA🤦♀️🤦♀️
ikiprensesannes Elmasekeri aslaaa hem sağlık açısından çok kötü hem dinen haram bunları bilmiyorken yanlışlıkla bir kere bile ilişki sırasında oldu asla tavsiye etmiyorum 🤣😅
Elmasekeri ikiprensesannes öyle olunca çok acıyor yaa sızlıyor resmen hazırlıksız yakalanıyoruz 😂😂🤦♀️🤦♀️
ikiprensesannes sacmaliysenercan çocuk gibi o halde oturup ağladım ahahaha adam neye uğradığını şaşırdı 🤣😅 üç saat adama vicdan azabı çektirdim daha da istemedi kıyamadı sanırım 🤣😅
sacmaliysenercan ikiprensesannes bizde de öyle bir an oldu hatta sonrasında hafif kanama bile oldu eşim bir daha yok dedi bir ay sordu adam düzeldi mi diye 🤣🤣
peynirlimakarnaa tazeann Ahaha gelin kız gelin ateşlenin biraz genciz güzeliz eğlenicez fikfiklenicez tabi 😅
birana Ne kadar kötüsünüz kızlar kocası yanında olmayan iki ayı geçkindir vurdurmayanlar var canı kalıyor yazık değil mi illa parmak mı atalım susun kız canım istiyor 😂
birana ikiprensesannes yokluktayım adam yanımda olsa dibinden ayrılmam oda öyle en sonunda malafatı kesip kavonaza koyucam 😁