kelebekkiz penguen aşkım kendim üstten oynasam boşalırım peynirlimakarnaa kendi isteğimle yapsam boşalirim demiş yani nasıl bişey olduğunu biliyor
penguen peynirlimakarnaa kızlar kendi işimi kendim hallediyorum vajinanın içindeki kısımdan boşalamıyorum problem o
penguen sacmaliysenercan klitoristen kendim boşalabiliyorum sex esnasında boşalamıyorum maalesef hiç bir hissayatım yok
perimasali802_ penguen zevk yoksa orgazmda yok Bu durumu eşinle konuş ve zevk almaya öncelik git bedenini uyarıcı olan vücudunu kullan
sacmaliysenercan penguen eşinle konuşman onun da anlaması ve bir çare bulmanız lazım başka şeyler denedin mi
peynirlimakarnaa penguen cinsel terapi almanı öneririm burda vardı yardımcı olan biri kızlar etiketler
aredhel penguen bazı insanlar klitoral bazı insanlar penetrasyonla boşalır bu kadar kasmayın yapamıyorum diye
penguen peynirlimakarnaa kadın doğuma gitmiştim sadece ama cinsel terapiye gitmedim kendimde denedim keşfetmeye çalıştım ama yok olmadı
peynirlimakarnaa penguen enteresan, boşalamama sorunu birçok kadında var ama hiç zevk almamayı ilk kez duydum
perimasali802_ penguen kadin doguma gözükun bence yada bir terapist ile görüşün yani burda yapabileceğimiz anca bu olur çünkü hissetmiyorsun zevk almıyorsun alsaydın hani derdik işte şu pozisyonu dene vs ama senin gozukmen gerek
peynirlimakarnaa penguen bu durumlar psikolojik diye biliyorum kendini rahat bırak orgazm olamamayı aklından çıkar o an orgazm olcam olamicam diye düşünme sal kendini zevk alıyormuş gibi yap kafanı boşalttığında alırsın zaten
penguen perimasali802_ kadın doğumada gittim herhangi bir sorun yok dedi psikolojik olarak destek al dedi ama utanıyorum
peynirlimakarnaa penguen senin acilen hem psikiyatri desteği hem de cinsel terapi desteği alman lazım bacım hiç buralarda vakit kaybetme ömrünün baharında kendini bu zevkten mahrum bırakma 😅
Sutlucikolati penguen sakın utanma git destek al 🥰 sonrasinda iyi ki gitmisim destek almisim dersin 🥰