perimasali802_ penguen kadin doguma gözükun bence yada bir terapist ile görüşün yani burda yapabileceğimiz anca bu olur çünkü hissetmiyorsun zevk almıyorsun alsaydın hani derdik işte şu pozisyonu dene vs ama senin gozukmen gerek
peynirlimakarnaa penguen bu durumlar psikolojik diye biliyorum kendini rahat bırak orgazm olamamayı aklından çıkar o an orgazm olcam olamicam diye düşünme sal kendini zevk alıyormuş gibi yap kafanı boşalttığında alırsın zaten
penguen perimasali802_ kadın doğumada gittim herhangi bir sorun yok dedi psikolojik olarak destek al dedi ama utanıyorum
peynirlimakarnaa penguen senin acilen hem psikiyatri desteği hem de cinsel terapi desteği alman lazım bacım hiç buralarda vakit kaybetme ömrünün baharında kendini bu zevkten mahrum bırakma 😅
Sutlucikolati penguen sakın utanma git destek al 🥰 sonrasinda iyi ki gitmisim destek almisim dersin 🥰
penguen peynirlimakarnaa henüz 25 yaşındayım :( ve nasıl bir zevk bilmiyorum klitorisle boşalmakla vajinanın içinde boşalmak çok daha farklı zevkmii
songulas penguen acaba sadece boşalmaya odaklandığın için olabilir mi? Eğer öyleyse odaklanma ona, sadece zevk almaya odaklan. Oda değilse değişik pozisyonlarda deneyin. Daha önce yapmadığınız bişey deneyin