lolaluya kesinlikle eşim çünkü tam bir akrep burcu yatakta yönetmeyi çok seviyor buda benim asiri hosuma gidiyo tabi ona yetismek yada yetmek cok yorucu oluyor amaaa sikayetciyimde diyemem hosuma gidiyor
SuVeAtes elsa57 Valla o an kimin kudurukluğu baskınsa o daha baskın oluyor. Bu aralar bende var o yüzden suanlik ben 😁😁
elsa57 SuVeAtes kudurukligunuz daim olsun bacım 😅 bende bebeden dolayi enerji kalmadı vslls ah eski günler…
ikiprensesannes elsa57 evdeyken onun ama.sehir dışına falan çıkarsa benim diyelim 😅 değişir elimdekinin kıymetini bilmiyorum çıkınca daha çok anlıyorum yani 😂
SuVeAtes elsa57 Bebe tüm enerjiyi alıyor kızım 21 aylık oldu daha yeni başladı bende de bundan önce yoktu adamdan kaciyordum nerdeyse öyle hal kalmıyordu. Şimdi adam kaçıyor benden 🤣
dertetmempertederim elsa57 yani aslında ipler bende ben veriyorum ipleri eşime ben yönetmeyi sevmiyorum pozisyon konusunda falan da o yönetsin istiyorum ama yok onu da illa ben diycem bazen çıkıp gidesim geliyo öyle olunca ya.. Sjhdjsja hahaahsbs bütün özelimi döktüm şimdiden 🤣
ikiprensesannes elsa57 su kocama el büyü yapmam lazım şehir dışına çıkması yasaklanmali 😑acaba mahkemede şehir dışına çıkma yasağı verilebilir mi bunu yapmak için ne tür bir suç işlemeli teşvik ediyim 😐
dertetmempertederim elsa57 evet aynen kessinlikle erkekte olmalı kendinde ki cevherleri öğretti şimdi benden bekliyo beyefendi 🥴 canım kadın elinin altında duruyo evirip çevirsene ne diye bekliyon ama şimdi bişey yapamıyoruz doğumdan dolayı hala kanamam var çünkülük😒
elsa57 ikiprensesannes uzaklık heyecan katar ilişkinize aslında diri tutar öyle olmuyor mu kuz ben de sürekli dip dileyim çok monoton misal çok seviyorum kocamı orası ayrı tabi 🙃
sacmaliysenercan elsa57 üsteyken bende oluyor buna eşim xok teşvik ediyor lafları sözleri o anki hareketleri ile normalde kim daha istekliyse ondan oluyor ama hiç ölü balık gibi yatmadım 🤣