ikiprensesannes elsa57 su kocama el büyü yapmam lazım şehir dışına çıkması yasaklanmali 😑acaba mahkemede şehir dışına çıkma yasağı verilebilir mi bunu yapmak için ne tür bir suç işlemeli teşvik ediyim 😐
dertetmempertederim elsa57 evet aynen kessinlikle erkekte olmalı kendinde ki cevherleri öğretti şimdi benden bekliyo beyefendi 🥴 canım kadın elinin altında duruyo evirip çevirsene ne diye bekliyon ama şimdi bişey yapamıyoruz doğumdan dolayı hala kanamam var çünkülük😒
elsa57 ikiprensesannes uzaklık heyecan katar ilişkinize aslında diri tutar öyle olmuyor mu kuz ben de sürekli dip dileyim çok monoton misal çok seviyorum kocamı orası ayrı tabi 🙃
SuVeAtes elsa57 Bebe tüm enerjiyi alıyor kızım 21 aylık oldu daha yeni başladı bende de bundan önce yoktu adamdan kaciyordum nerdeyse öyle hal kalmıyordu. Şimdi adam kaçıyor benden 🤣
sacmaliysenercan elsa57 üsteyken bende oluyor buna eşim xok teşvik ediyor lafları sözleri o anki hareketleri ile normalde kim daha istekliyse ondan oluyor ama hiç ölü balık gibi yatmadım 🤣
lgrth elsa57 ben orgazma ulaşana kadar yönlendiriyorum sonrası ne yapıyorsa yapsın 😂ama genel olarak benim yönlendirmelerim ve isteklerime yönelik hareket ediyor
Elmasekeri elsa57 İlker hep öyle canım yaaa hormaınlardandır düzelir Bizimki karışık o da baskındır bende ama ben daha çok onun baskın olmasını seviyorum 🤭🤦♀️
tazeann elsa57 Canım istemediği zaman ölü balık gibiyim canım istediğinde de eşimi duvardan duvara çarpabilirim 😂 yani o an kimin canı daha çok istiyorsa o yönetiyor 😂