perimasali802_ kaynanam kayinbabam görümcem 🤭🤭 iki telefon bir çanta sevdikleri yiycekler bir koca poşet oyuncak kaynanmlara bırakıp kaçtık 😂😂😂😂 inan öyle özlemişim ki sakince yemek yedim çay içtim masadan kalkıp kosmadim. Esimle birbirimize girmek ay çok güzeldi 🤭😁😁🧿🧿🧿🧿

HurremSultan
Bu cümleyi sevmiyorum ama şimdi tam zamanı
“Ben sana zamanında bunu söylemedim mi hürreeeemmm”
Sen; yok, ben yapamam, yok, çocuklar durmaz, babalarında dahi durmuyorlar vsvsv bana bahane ürettin. Tecrübe konuşuyor dedim anlamadın 😁😁
İyi yapmışsınız. Biz eşimle başbaşa dışarı çıkınca bekar günlerimize geri döndük diyoruz o kadar iyi geliyor..
Devamını da getirin.

belladonna durmuyorlardiiii ki 🥺 şimdi baktım biraz birbirlerine düştüler oğlum kızım gibi değil daha sakin. Kızım da bir ara aşırı bağlıydı şimdi yine öyle ama kardeşi büyüdüğü için sanırım o yanında olduğunda beni biraz daha az arıyor. Zaten baktım duruyorlar hemen el attım işe çünkü cidden insan istiyor🥲💝 eşime diyorim sevgilyken de izin aloyirduk şimdi de izin alıyoruz biraz bebeklerimize bakın nolur diye😂😂😂😂

HurremSultan
      Hiç ayrı kalmadıkları için durmuyor olabilirler. Alıştılar daha kolay olur. En güzelini yapmışsın 🤌

8 gün sonra