mca bizde eşimle aynıyız kavga ederiz küseriz sonra birbirimizin yüzüne bakıp gülümseriz barışırız

• mca bunu yanıtladı.

mca Tam tersiyim çok kindarım. El gibi görüyorum kavgalıyken 🤪 o da öyledir. Ama senin gibi olmamızı çok isterdim. Bence çoook büyük bir sebep yoksa tartışma için, çok güzel birşey. Eşlerin arasına soğukluk girmez ve bağ güçlü kalır. ☺️

• mca bunu yanıtladı.

mca ben eskiden zlhic gulmezdim ciddiyetimj korurdum ama artık gülesim geliyor onu sinir edince daha da gülüyorum bide fazla önemli meseleler değilsee uzamasin diye gülüyorum o da guluyor gecip gidiyo

• mca bunu yanıtladı.

mca Canım benim o senin salaklığından değil kalbinin yumuşaklığında oluyor

• mca bunu yanıtladı.

mca ahaha bnde Kendi kendime konuşuyorum bazen gelip sessizce dinler beni eşim
          İçin rahatladımmi iyi sovdunmu bna diyor 😂

• mca bunu yanıtladı.

tazeann fazla yumuşak o zmn hiç hoş değil bence 😂😂😅😅😅

mca dalgaya alınıyormuş gibi hissediyor olsbilir

• mca bunu yanıtladı.

mca valla öyle yüz yüze konuşunca o ses yükseltir bnde durmam yükseltiyorum
              İş ciddiye binince hiç iyi olmuyor o yüzden sesiz ve yalnız iken bolca soverim 😅

• mca bunu yanıtladı.

ikiprensesannes yani ben öyle hissediyorum kendimi sen öyle hissetmiyorsan sorun yok😂😂😂

ay bende de oluyo bu cidden tutamıyorum kendimi ya