Kızlar 2 gündür midem bulanıyor ve idrarımda rengi çok koyu.Adetime 7 gün var.Hamile olabilirmiyim.İdrar yaparken braz acı yanma hissi oluyor ve çok koyu.Çok korkuyorum yaa.Şimdi bile midem bulanıyor😭
Hamile miyim?
😭😭😭😭😭
🤮🤮🤮🤮🤮
Ya başlığı yalışlıkla beslenme olmuş Sağlık seçmiştim aslında
- Düzenlendi
@NaimeYilmaz değiştirirmisiniz başlığı
…….
lütfen birşeyler yazın yaa çok korkuyorum,😑
- Düzenlendi
Zeynep_ susuz kalmış olabilirsin. Dikkat et enfeksiyona çevirmesin. Hamile olma ihtimali her zmn vardır bunu bilemeyiz bi test al yap istersen
- Düzenlendi
Zeynep_ mide bulantın için birşey diyemem ama canım enfeksiyon kapmış olabilirsin bendede öyle olmuştu doktor enfeksiyon kapmış dedi fitil verdi ve su içemiyorsan tatlı şeyler ye su iç veya tuzlu şeyler ye mesela şalgam içince bol bol su içesin gelir su en iyi ilaç enfeksiyon kapması için
Zeynep_ ben gebe kaldıgımda bu belirtilerin hiçbiri yoktu bende😅enfeksiyon kaptıgımda koyu renk oluyordu ve yanma oluyordu. En az 3 litre su içmen gerekiyor💁🏻♀️
Zeynep_ piskolojik olarak hamilemiyim diye düşündüğün zaman belirtileri yasiyorsun..kizim olmadan once çok çocuk istedik her ay hamileyim kesin migdem bulaniyor felan diyordum ciddi ciddi bulanirdi butun hamilelik belirtilerini yaşardım, koyu idrar, migde bulantısı, koku hassasiyetini ve her ay kesin hamileyim derdim 14 gun adet gecikmem bile olmuştu ama hep negatif çıkmıştı testim.. bazen piskolojik olarak hamilelik belirtisi yaşanıyor.. sizin migde bulantiniz da ondan da kaynaklana bilir.. o yuzden en iyisi ya beklemek, yada kan verip gebelik testi yaptırmak
alyakusum01 Haklısın csnım.Belkide su içemediğim için idrarım koyulastı.
Pembekoala_ canım yaa 1 bardak bile zorla içiyorum günde 1 defa.3 litre nasl içilebilirki🙄
Zeynep_ mecbursun🤪
Zeynep_ aynen öyle canım benim dikkat et insanın başına bir kere geliyor