Kızlar 2 gündür midem bulanıyor ve idrarımda rengi çok koyu.Adetime 7 gün var.Hamile olabilirmiyim.İdrar yaparken braz acı yanma hissi oluyor ve çok koyu.Çok korkuyorum yaa.Şimdi bile midem bulanıyor😭

Ya başlığı yalışlıkla beslenme olmuş Sağlık seçmiştim aslında

lütfen birşeyler yazın yaa çok korkuyorum,😑

Zeynep_ susuz kalmış olabilirsin. Dikkat et enfeksiyona çevirmesin. Hamile olma ihtimali her zmn vardır bunu bilemeyiz bi test al yap istersen

Zeynep_ daha çok var adetine test yapsan çıkar mı bilemedim bence adetin geçmesini bekle öyle test yap her koyu idrar hamile olduğun anlamına gelmez benimki koyu değildi hamile olduğumu öğrendiğimde

Kahvelimm Evet canım su içemiyorum.Bazen günde sadece 1 bardak anca içebiliyorum.Su içemiyorum.

Zeynep_ mide bulantın için birşey diyemem ama canım enfeksiyon kapmış olabilirsin bendede öyle olmuştu doktor enfeksiyon kapmış dedi fitil verdi ve su içemiyorsan tatlı şeyler ye su iç veya tuzlu şeyler ye mesela şalgam içince bol bol su içesin gelir su en iyi ilaç enfeksiyon kapması için

Zeynep_ ben gebe kaldıgımda bu belirtilerin hiçbiri yoktu bende😅enfeksiyon kaptıgımda koyu renk oluyordu ve yanma oluyordu. En az 3 litre su içmen gerekiyor💁🏻‍♀️

Zeynep_ erken gebelik testi yapabilirsin. Ve böyle düşünüyorsan psikolojik olarakta etkileniyor olabilirsin. Bende mide bulantısıyla öğrenmiştim

Zeynep_ piskolojik olarak hamilemiyim diye düşündüğün zaman belirtileri yasiyorsun..kizim olmadan once çok çocuk istedik her ay hamileyim kesin migdem bulaniyor felan diyordum ciddi ciddi bulanirdi butun hamilelik belirtilerini yaşardım, koyu idrar, migde bulantısı, koku hassasiyetini ve her ay kesin hamileyim derdim 14 gun adet gecikmem bile olmuştu ama hep negatif çıkmıştı testim.. bazen piskolojik olarak hamilelik belirtisi yaşanıyor.. sizin migde bulantiniz da ondan da kaynaklana bilir.. o yuzden en iyisi ya beklemek, yada kan verip gebelik testi yaptırmak

Su123 Evrt canım yaa çok korkuyorum hamile kalmaktan.Kendimi hamile gibi hissediyorum.Keşge pisikolojik olsa.