ikiprensesannes SuVeAtes rahatsız olan girmez öyle postlara alla alla 😀zaten kime sorsan sütten çıkmış ak kaşık 🤣 tek günah kutlamalar olsun😅
SuVeAtes Sutlucikolati O kadar temizlendi hala geliyorlar çil yavrusu gibi kaostan besleniyorlar. Tamam bazılari hak ediyor ama böyle gereksiz yere parlayanlar da çok var. Bak post vardı troll kilitlediler. Yarım saat oldu olmadı 200 yoruma ulaştı. Bide böyle troll post açıp ilgi çekmeye çalışanlar da var
SuVeAtes ikiprensesannes Google üzerinden gir hem reklam olmuyor şipşak hızlıca giriyorsun ben öyle yaptım kids mom peride hepsi Google üzerinden açık aman birde 1 saat uygulamaya girmeyi mi beklicem.
perimasali802_ SuVeAtes canım benim bu sadece kidste değil maalesef her yerde var ve bunu anlamıyorlar saygı duymak zorundalar.
SuVeAtes perimasali802_ Orasi öyle de günlük hayatımda şükür denk gelmiyorum ama kids sağolsun denk getiriyor ondan artık dikkat çekiyor
ikiprensesannes SuVeAtes ahah😅ben mobil veri açınca reklam oluyor ama ev internetine bağlı olunca çok şükür yok olmuyo çok 🤭
SuVeAtes ikiprensesannes Evet ya herkes hamile ya savunma şu Ne ya ben hamileyim yada bu benim ilk hamileliğim, kadının düşmanı kadın, siz ne anlarsınız 😂 çok gülüyorum gördükçe biz dogurmadik hamile kalmadık direk sıçtık diyesim geliyor bazen 😁
ikiprensesannes SuVeAtes ahahah hiç sorma geçen buraya gelmeden girdim kadinin biri derdini anlatıyor biri tutturmuş yok niye öyle yaptın kocan niye yapmış ağzıma geleni saydırmamak için zor tuttum kendimi 😀