SuVeAtes ikiprensesannes Google üzerinden gir hem reklam olmuyor şipşak hızlıca giriyorsun ben öyle yaptım kids mom peride hepsi Google üzerinden açık aman birde 1 saat uygulamaya girmeyi mi beklicem.
perimasali802_ SuVeAtes canım benim bu sadece kidste değil maalesef her yerde var ve bunu anlamıyorlar saygı duymak zorundalar.
SuVeAtes perimasali802_ Orasi öyle de günlük hayatımda şükür denk gelmiyorum ama kids sağolsun denk getiriyor ondan artık dikkat çekiyor
ikiprensesannes SuVeAtes ahah😅ben mobil veri açınca reklam oluyor ama ev internetine bağlı olunca çok şükür yok olmuyo çok 🤭
SuVeAtes ikiprensesannes Evet ya herkes hamile ya savunma şu Ne ya ben hamileyim yada bu benim ilk hamileliğim, kadının düşmanı kadın, siz ne anlarsınız 😂 çok gülüyorum gördükçe biz dogurmadik hamile kalmadık direk sıçtık diyesim geliyor bazen 😁
ikiprensesannes SuVeAtes ahahah hiç sorma geçen buraya gelmeden girdim kadinin biri derdini anlatıyor biri tutturmuş yok niye öyle yaptın kocan niye yapmış ağzıma geleni saydırmamak için zor tuttum kendimi 😀