kurkmantolumadonna Medusa Evleneceğin kişinin ailesi çok önemli soyunu bilmediğin kişiyle birliktelik kurma. Kendi hisselerinle hareket ama ailenin düşüncelerini yabana atma. Çünkü biz senin için her zaman en iyisini isteriz ve o birçok şeyi deneyimleyimlemiş dersler çıkarmışızdır.
perimasali802_ Medusa kızıma sakın başkaları için ne kendini uz nede kendinden vazgeç derdim Ve asla seni farkli bir insan yaratmak isteyenlerden uzak dur derdim seni olduğun gibi seven biri olsun hayatında söylerdim Oğullarımada derdim herhalde
belladonna perimasali802_ Annenin verdiği eğitim ile babanın verdiği eğitim arasında her zaman fark vardır.
tazeann Medusa Herkesten önce kendine değer ver hayatında sana kim ne yapıyorsa ona karşılığını ver ve kimseye kendini ezdirme kimseye güvenme ve inanma olduğun gibi görün iki yüzlü ve yapmacık davranma derdim
zarifhanim Medusa “Değerini bil güzel kızım, kimse için kendinden feragat etme, kendine neyi yakıştırıyorsan o şekilde davran. Başkasında yakıştıramadığın konduramadığın bir davranış farkedersen kimsenin sorumluluğunu almak zorunda değilsin, uzaklaşabilirsin..” demek isterdim ☘️
lanjalee Medusa oğluma eşinin gönlünü kırmamasını , kırdıysa da onarmayı bilmesini ,hassas ve kibar davranmasını , partnerine her zaman ne kadar değerli olduğunu hissettirmesini (karşılığını aldığı müddetçe tabii) tavsiye ederdim . Bu söylediklerim karşılıklı olduğu zaman mis gibi olur bence 🙃
ikiprensesannes Medusa bilmem 😂 Kızlarima vereceğim nasihat da şöyle asla ama asla ilişkine 3. Kişilerin müdahale etmesine izin , fırsat verme . Tek amacın mutlu olmak olsun gerisi insanı sadece yorar ☺️
kizatasozu Medusa kızıma : kimsenin hayatına karışmasına müdahale etmesine asla izin verme he de geç yine kendi bildiğini yap. Ayrıca ailesinden bosanamayan biriyle evlilik yürümez derdim ve kocasını parmağında oynatması gerektiğini hahahaah 🤣
kizatasozu kizatasozu bişey daha dicem kızıma az önce gördüm Yüzde ısrar etme, Doksan da olur. İnsan dediğin Noksan da olur. Bir ben varım deme Yoksan da olur. Hatasız dost arayan Dosttan da olur. Çok güzel degilmi 😻