SuVeAtes ikiprensesannes o da hiç huyum değildir🤣 Beni görse biri şu halimi şok gecirir bu senmisin diye 😂 iyice kaptırdım kendimi 😁 iyi oldu isim vs değiştirmem ohhh
ikiprensesannes SuVeAtes ahaha kendini kamufle etmişsin bide vasat🤣 ister misin yakın akraban biri çıksa burda veeeh sürpriz ahahah
SuVeAtes ikiprensesannes Aman aman kocasına da toz kondurmazmış 😁😁 kız adam orda sen burds çatlayacaksınız bari gelince dikkat edin de trafoları yakmayın 🤣🤣
ikiprensesannes SuVeAtes kondurmam tabi kocam.o benim anam aaa 🤣 bakarız hele gelsin sonra ne nerde nasil patlıyorsa patlasın ilgilenemiyorum 🤣🤣
SuVeAtes momd Ahaha ay sanki zorla ırzına geçecen kaçan kovalanır hesabı olmuş bu 🤣 zamanla evrilme yaşıyorlar bizim kaçağımız şeyleri şimdi onlar kaçıyor 😂
momd SuVeAtes ama bunun sabahı var o gelecek ve istedininde farkındayim bende kaçacam. 😂 Başım ağrıyor modum yok diyenlerden olmadım için böyle 😂 cidden o duşa meraklo adam yok yanasmio duşa 🤦🏻♀️ zorla ırzına da geçecem az kaldı 😂
SuVeAtes ikiprensesannes 🤣🤣 çabuk gelsin yansın ortalık biraz gelince nispet yaparsın. Çok mu tatlı Baldan tatlı Bir gün bende yiyeceğim . . . Bende yedim zahahaahahaha😁 Diye
SuVeAtes ikiprensesannes Çıksın imkanı yok tanıyamaz beni ne mom ne kids ne burası doğrusu orda ismim açık ama oralarda boylr değilim içimdeki vahsiligi burda çıkarıyorum 🤣🤣 orayı da aktif kullanıyorum sende kullanıyorsan muhtemelen beni tanıyorsundur 😁
sacmaliysenercan SuVeAtes şuan küçük bir savaş içirisindeyiz keşke sevişsek kiiii yanıyorum 😛🤣🤣 ama totolar birbirine dönük yatıyoruz 🤣🤣
SuVeAtes sacmaliysenercan Ona doğru dön dayan götüne uyku sersemi gibi elin gonegine gitsin ordan aşağılara doğru yol alsin öyle öyle yolunu bulursun 😂😂
SuVeAtes kukulii87 acısını çıkarırdım ay şu var ya okuyoruz. Eşleri illa da anal istiyor tam tersi olsa onlara yapılsa bu 😂😂 adam tövbe çeker karısından istemeye
ikiprensesannes SuVeAtes evet gelsin istediğin o olsun yakarım tabi 😂🤣 sanki ilk defa yapacam öyle özendiriyorsun🤣🤣🤣gelme.ustume aaa
ikiprensesannes SuVeAtes evet mom da kids te de hesabım var ama sadece buranın uygulamasıni indirmisim diğerlerine girmiyorum bile ama burda tanıdık biri çıkarsa diye korkmuyor değilim ahah h