Bildiğiniz güzel kokan ve parfüm ama alkolsüz olan markalar var mı namaza engel olmayan bildiğimiz kadarıyla alkol olan parfüm namaza engeldir bende hamilelikten bu yana ter kokusunda değişiklik oldu çok tuhaf ağır kokuyor Dr gitmedim hangi bölüme randevu Alacam bilmiyorum
Alkolsüz parfüm kullanan varmı
Kbranur65 parfümün her türlüsunden nefret ediyorum tahammül edemiyorum bende nefesim kesiliyor gibi oluyorum hamileliktenn sonra kaldı bana da bilgisi olanlar cevap veriri üste kalsın ☺️
ikiprensesannes astım bronşit var bende ağır koku rahatsız ediyor beni hafif olsa sıkıntı yok eşim bilir rahatsız olduğumu kapıda sıkar öyle gider
Kbranur65 yolda sıkan insanlardan bile midem bulanıyor 🤦çok şükür eşim de sevmez
ikiprensesannes bazıları abartıyor ya 2 metre ötede koku geliyor nefes alamıyorum
Kbranur65 @zarifhanim bildiğiniz alkolsüz parfüm varmı helal marka
Kbranur65 bana hamilelikten sonra böyle oldu çok kötü bir durum ama
Kbranur65 benm bildiğim de hanefi mezhebinde namaza engel değil uçucu olduğu için, 2.si ter kokusunu parfümle bastıramazsınız ikisi karışınca daha kötü bir sonuç çıkar ortaya, ter kokusunu önleyen ürünler var var ama hamilelikte kullanılır mı bilemiyorum doktora danışmak lazım , dermatoloğa gidilebilir hormonların değişmesinden kaynaklı oluyordur.
azze ben Şafiiyim bize göre alkol iceren parfümler kullandığımizda namazimiza engeldir
TombulHatun hamile değilim bazen ter kokusu oluyor bende
TombulHatun şafi mezhebine göre olmuyor alkolsüz olmalı
Kbranur65 o zaman deotak krem şiddetle tavsiye ediyorum duş sonrası bezelye tanesi kadar sürün koltuk altlarına sonraki duşa kadar ter kokusu yok terlemeyi önlemiyor ama koku yok, ama tabi içersinde alkol var mı bilmiyorm
Kbranur65 evet şafi mezhebinde olmuyo bildiğim alkolsüz ürün yok bilen vardır umarm yardımcı olur
- Düzenlendi
Kbranur65 Ersağ gibi markalarda alkolsüz parfümler var. Bulamazsanız esans kullanabilirsiniz uçucu yağ ile yapılan spreyler . Lavanta spreyi de kıyafetlere sıkabilirsiniz.