• Öneri
  • Alkolsüz parfüm kullanan varmı

Bildiğiniz güzel kokan ve parfüm ama alkolsüz olan markalar var mı namaza engel olmayan bildiğimiz kadarıyla alkol olan parfüm namaza engeldir bende hamilelikten bu yana ter kokusunda değişiklik oldu çok tuhaf ağır kokuyor Dr gitmedim hangi bölüme randevu Alacam bilmiyorum

Kbranur65 parfümün her türlüsunden nefret ediyorum tahammül edemiyorum bende nefesim kesiliyor gibi oluyorum hamileliktenn sonra kaldı bana da bilgisi olanlar cevap veriri üste kalsın ☺️

ikiprensesannes astım bronşit var bende ağır koku rahatsız ediyor beni hafif olsa sıkıntı yok eşim bilir rahatsız olduğumu kapıda sıkar öyle gider

Kbranur65 benm bildiğim de hanefi mezhebinde namaza engel değil uçucu olduğu için, 2.si ter kokusunu parfümle bastıramazsınız ikisi karışınca daha kötü bir sonuç çıkar ortaya, ter kokusunu önleyen ürünler var var ama hamilelikte kullanılır mı bilemiyorum doktora danışmak lazım , dermatoloğa gidilebilir hormonların değişmesinden kaynaklı oluyordur.

azze ben Şafiiyim bize göre alkol iceren parfümler kullandığımizda namazimiza engeldir

Kbranur65 o zaman deotak krem şiddetle tavsiye ediyorum duş sonrası bezelye tanesi kadar sürün koltuk altlarına sonraki duşa kadar ter kokusu yok terlemeyi önlemiyor ama koku yok, ama tabi içersinde alkol var mı bilmiyorm

Kbranur65 evet şafi mezhebinde olmuyo bildiğim alkolsüz ürün yok bilen vardır umarm yardımcı olur

Kbranur65 Ersağ gibi markalarda alkolsüz parfümler var. Bulamazsanız esans kullanabilirsiniz uçucu yağ ile yapılan spreyler . Lavanta spreyi de kıyafetlere sıkabilirsiniz.