Fantazi gecelik giydiğinizde eşinizin yanına nasıl gidiyorsunuz ben biraz utanıyorum giymek istiyorum ama yanına nasıl gidicem kendimi nasıl göstericem bilemiyorum birazcık öneri lutfeen 😂
Gecelik
Ahahhahahahaha 🤣🤣 sen ben olabilir misin acaba 🤣🤣
Sutlucikolati normalde hiç utanmam ama o geceliklerden giyince ışığı kapatıyorum 😂😂😂 ne anladık onu giymekten diyorum sonra daha ama istiyorum değişik biseyler yapmayı da ooof
rouge_ ardle sen misin gercekten
mikoo gİyinip hazırlan ışıkları kapat 😅ona da özellikle gözlerini kapatmasini söyle ayrı güzel oluyor 😂
- Düzenlendi
Ben ışığı kapatıyorum TV isigi tek oluyor utana sıkıla gidiyorum hala alisamadim 😂
mikoo İlk çok utanıyordum sonra ateşten giymeye fırsat kalmadı uzun süre giymedim tekrar giymeye başladığımda ilkinden de zor geldi öyle çıkmak 🤣 ilk kafayı çıkarıyordum. Sonra dedim böyle olmaz bir anda haberi yokken giydim çıktım adamda şok o oturuyor ben ayakta karşısında döndüm etrafımda yıktım orda duvarları güzelce sergiledim kendimi çıktım kucağına ondan sonra kalmadı utangaçlık 🤣🤣
HurremSultan o olduğunu söyledi noldu degil mi yoksa 🤣🤣🤯
mikoo bence karşısına birden çıkmak daha iyi şimdi haber verip çıksan aklında belki üzerinde nasıl duracağı ile ilgili bir düşüncesi olur ama karşılaştığı çok başkadır O yüzden birden çıkmak daha iyi 🤣 biz bu kadar ince düşünce ile Ne yapacağız bilmiyorum 🤣
Sutlucikolati bilmiyorum ki çok özlemiştim ama ardlr hesabına girip yazmıyordu
HurremSultan sifresini unuttum demisti
HurremSultan evet canım
rouge_ ama diğer hesap aktif Aralık’ta aktif olmuş. Sen nasıl hesabın şifresini unutup Kasım’da girdin
HurremSultan yanlş görmüşsün canm diğer hesaba en son eylulde girilmiş
rouge_ hoşgeldin ya nerdesin sen ya🥰
ikiprensesannes eşin geldi mi bitti mi hasret
Kbranur65 yok 😐planda değişiklik oldu bir hafta diye gitti iki hafta oldu 😂 yetmezmiş gibi bide benim regl başladı artık gelse de boş 😅😂ben bu işe olan inancimi kaybettim maalesef 🥲
ikiprensesannes gelir ya hayırlısi olsun inşallah