Ahahhahahahaha 🤣🤣 sen ben olabilir misin acaba 🤣🤣

Sutlucikolati normalde hiç utanmam ama o geceliklerden giyince ışığı kapatıyorum 😂😂😂 ne anladık onu giymekten diyorum sonra daha ama istiyorum değişik biseyler yapmayı da ooof

mikoo yani belki birden dank diye gitmek başlarda zorlayabilir ama bence eşinin bilgisi dahilinde sen gidip hazırlanırsan o da seni içerde beklerse daha kolay olabilir sahsen benim için böyle daha kolay olurdu

mikoo gİyinip hazırlan ışıkları kapat 😅ona da özellikle gözlerini kapatmasini söyle ayrı güzel oluyor 😂

Ben ışığı kapatıyorum TV isigi tek oluyor utana sıkıla gidiyorum hala alisamadim 😂

mikoo İlk çok utanıyordum sonra ateşten giymeye fırsat kalmadı uzun süre giymedim tekrar giymeye başladığımda ilkinden de zor geldi öyle çıkmak 🤣 ilk kafayı çıkarıyordum. Sonra dedim böyle olmaz bir anda haberi yokken giydim çıktım adamda şok o oturuyor ben ayakta karşısında döndüm etrafımda yıktım orda duvarları güzelce sergiledim kendimi çıktım kucağına ondan sonra kalmadı utangaçlık 🤣🤣

mikoo bence karşısına birden çıkmak daha iyi şimdi haber verip çıksan aklında belki üzerinde nasıl duracağı ile ilgili bir düşüncesi olur ama karşılaştığı çok başkadır O yüzden birden çıkmak daha iyi 🤣 biz bu kadar ince düşünce ile Ne yapacağız bilmiyorum 🤣

mikoo saten şort giyiyomda gecelik giyemiodim bende geçen karanlıkta giydim gittim yanına uzandım modeli falan görmemiş açık oldumu anlamış sabahta modeli gördü çok utandım da bi iki iltifat bekledim ama nerde fark etmemiş bile istedin kadr giyin suslen adam iki dkd indirio bakmio bile

Kbranur65 yok 😐planda değişiklik oldu bir hafta diye gitti iki hafta oldu 😂 yetmezmiş gibi bide benim regl başladı artık gelse de boş 😅😂ben bu işe olan inancimi kaybettim maalesef 🥲