mikoo bence karşısına birden çıkmak daha iyi şimdi haber verip çıksan aklında belki üzerinde nasıl duracağı ile ilgili bir düşüncesi olur ama karşılaştığı çok başkadır O yüzden birden çıkmak daha iyi 🤣 biz bu kadar ince düşünce ile Ne yapacağız bilmiyorum 🤣

mikoo saten şort giyiyomda gecelik giyemiodim bende geçen karanlıkta giydim gittim yanına uzandım modeli falan görmemiş açık oldumu anlamış sabahta modeli gördü çok utandım da bi iki iltifat bekledim ama nerde fark etmemiş bile istedin kadr giyin suslen adam iki dkd indirio bakmio bile

Kbranur65 yok 😐planda değişiklik oldu bir hafta diye gitti iki hafta oldu 😂 yetmezmiş gibi bide benim regl başladı artık gelse de boş 😅😂ben bu işe olan inancimi kaybettim maalesef 🥲

HurremSultan yok ya bayadır girmiyorum zaten uygulamayı silmiştim uzun süre yüklemedim sonra konuştuğum kişileri özledim merak ettim tekrar indirdim ama şifreyi unutmustum canım💕

Kbranur65 hosbuldum canım🥰ben cok farklı yeni dönemlere girdim ya cogu seyde hatta düsünce yapım bile degişti pek aktif olamadım🥰

Kbranur65 yok ya bebek yok bir kere istemiştim de olmadı sonra da vazgeçtim daha dogrusu istiyorum hala da dogru zamanı bekliyorum diyelim