HurremSultan yok ya bayadır girmiyorum zaten uygulamayı silmiştim uzun süre yüklemedim sonra konuştuğum kişileri özledim merak ettim tekrar indirdim ama şifreyi unutmustum canım💕

Kbranur65 hosbuldum canım🥰ben cok farklı yeni dönemlere girdim ya cogu seyde hatta düsünce yapım bile degişti pek aktif olamadım🥰

Kbranur65 yok ya bebek yok bir kere istemiştim de olmadı sonra da vazgeçtim daha dogrusu istiyorum hala da dogru zamanı bekliyorum diyelim

rouge_ ay tuhaf oldum ya daha önce de sen diye gelenler olmuştu 🥲🤭 özlemiştim seni iyiki geldin o zaman

rouge_ ayyyyyhh benim canimn gelmiş hosgelmiss 😻iyiki geldin nereye gittin sen birdenbire he ?bide uygulamayı silmissin 🙄

HurremSultan oha o yüzden demekki inanmayanlar olmus ben olduguma 😂
            Özledm sizi❤️hesabımın sifresini hatırlıyım oraya gecerim ya

kizatasozu hosbuldum canım🥰bu ne güzel karsılama😍ne biliyim ya sıkılmıştım ve cok daha onemli işlerim vardı tamamen arındım onlara odaklandım ve komple uzaklaştım telefondan sadece burası degil

rouge_ herkes birdenbire gitti ve hepsi yavaş yavaş geliyo hemde eski halleriyle değil giden herkesin hayatında büyük değişiklikler olmuş bende uzaklaştım baya benim dönüm noktam ne zaman yasanicak acaba 🤔

kizatasozu biliyor musun bende cok sasırıyorum neden bilmiyorum birden her sey ama hersey degişti yeni seyler oldu girdigim ortamlara kadar hersey en son fikirlerim de degişti düsünce yapım acaba diyorum yas oldugunlugumu ama 1 yas insanı ne kadar degiştirebilir

rouge_ dönüm noktana gelmişsin yani prime döneme girmişsin sanırım 🤣 ama benim gözüm hala bukiyi ariyoo oda senle gitmişti bide kekil