Bubenimoykumm tazeann mesela eşim şuan arkadaşıyla iki bardak çay içmeye gitti PlayStation oynuyolar. Gerek yok dışarda napıyosa yapsınlar
kele_bek06 tazeann açık açık anlatmalısın bunddan sonra samimi olursada olacaklar mesul değilsin saklayarak eşini koruyamazsın
kizatasozu tazeann aklı var desen yok yok desen var değişik biri 🤣🤣🤣🤣🤣 Bundan sonra en cok kullanicagim cümle bu sanırım 🤣
Benbenimsenkimsin Ben anlamıyorum böyle adamları karısının saçı gozukuyor basortuden, tuniginin düğmesini açıp pantolonuyla oturuyor ya bu adam karısını hiç mi görmüyor fark etmiyor gözüne perde mi inmiş ya
dlrt tazeann bence ben olsam çabuk çabuk ağırlamam hani geldiğinde ise ayrı oturursnz bişi de deme Uzak kalsan mesafeli olsan yeterli olacaktır ona Ay nasıl terbiyesiz bide ya öyle insanlardan gerçekten nefret ediyorum yani rahatsız edici hal ve durumlrdan aşkım uzak dur
tazeann dlrt Zaten bende hemen ağırlamak istemiyorum belkide hiç sğırlamsm ama ısrarla gelmek isterlerse ayrı oda da otururuz kesin zaten diyip kimsenin huzurunu bozmak istemem tabiki iş ciddiye binmezse sokakta görsem selam vermek istemiyorum belki anlar uzak kalmak istediğimi
firdevskartal Benbenimsenkimsin demek ki kocasınınkini beğenmemiş başka bakıyor. Yakındır sütçüye elektrikçiye verir o kadın
firdevskartal tazeann ayyy anılarım depreşti. Ayrıca kapalı dedin ya kesin açık olanlara cehennemlik gözüyle bakıyodur. Benim de eşimin lise arkadaşının karısı ama ben saç baş daldım rahatım 😂 Bizden önce evlenmişler ben sonra katıldım aralarına benden önce ne oldu ne geçti umrumda olmaz geçmişte kalır onlar. Ben hayatına girdim eşimin bana böyle tepeden bakmalar. Aynı senin dediğin gibi benle muhabbet etmiyor hatta kendi kocası ile konuşmuyor benim eşim konuşurken lafa atlıyor gülüyor falan. İlk önce dedim sakin kal boşver. Neyse biz nişanlandık onun bebeği oldu gelemedi kocası geldi. Benim numarayı biliyor bana bi mesajı yok eşime atmış mutluluklar canım diye eşim bana gösterdi bize mesaj attı diye ben görünce dellendim dedim nişan kızı sakin olmalı sakin kal dedim ama mesaj olarak "ben firdevs teşekkür ederiz benim numaramı biliyosun CANIM yazdım. O öyle gitti. Neyse ben eşimin işi durumu ile kıbrısta kaldım o kız bir de 2 kız grubumuz var işte eşler ortak diye. Neyse bi ara muhabbet ediyoz ben ona cevap veriyorum cevap yok ama başkalarına yazıyor. Neyse ben de buna bundan sonra yazmadım hiç neyse bi kaç hafta sonra ben yazıyorum başkalarına bu benim yazıya cevap veriyor ben tınlamıyorum. Sonra bu açtı çingene ağzını ben sakin sakin yazdım sen beni hiç hazmedemedin ki sen asıl benim eşimi istiyomuşsum alamamışsın yakın arkadaşını almışsın sırf benim eşime yakın olmak için diye. Bu engelledi beni. Neyse yakın arkadaşlardan bazen görüyom bunu. Rşim Urfa’da çalışırken bu erkek arkadaşına ve ailesine bak bu kız yok onlara kahve fincanı almış bakırdan. Neyse ben memleketdeyken bu yakın arkadaşından gördüm bu bakır fincanlarla hikaye atmış. Biliyorum yani o fincan bir de saçma bi şarkı koymuş yani bana geliyor o şarkı sen misin onu yapan aldım bi fincan takımı çaldım kapısını ona gerek kalmadı al bakalım dite suratına fırlattım bu ah derken aldım saçlarını elime ağzına yüzüne s*çtım pişman değilim. O yakın arkadaşı başka memleket de o gelirse buluşurlarsa görcem bakalım akıllanmış mı?
tazeann firdevskartal Abooo kız senin ki daha betermiş oh eline sağlık iyi yapmışsın bunun gibiler hakediyor valla ya ne kadar çok kendini bilmez var böylelerin yolunu baştan keseceksin yani bende onu yapmaya çalışıyorum ne ben katil olayım nede o kurban 😂 kendi kocan varken neden gözün bi başkasında olur ki yani neden derdin ne amacın ne ağzına yüzüne s.çtım diyince derin bi ohhhh çektim sanki ben dövdüm öyle hissettim resmen 😂 yediği dayaktan sonra akıllanmadıysa salaktır 😂
firdevskartal tazeann benden önce zamanlarda tatlıcıya gitmişler o dediğim iki kızın eşleri var bi benimki var sevgilisi olmadığı zamanlarda bir de o o…u var ama kocası yok. Ben şahsen kocam olmayan yere gitmem ki bir de sen arkadaşları değilsin kocan arkadaşları terbiyesiz. Bir de benimkiyle yanyana oturmuş eli benimkinin bacağında. Ben bu fotoğrafı gördüm kendi gösterdiydi zaten. Dedim benden öncesi umrumda değil ama buna olanak sağladığın için sen de gevşekmişsin herhalde şimdi hayatında ben varım ben varken de böyle laubalilik istemem ben yokken bunun kocasıyla buluşcaksan buluş ama ben yokken bunun olduğu eve gitme direkt biter bu iş dedim. He keşke benim zamanında böyle bi olay olsaydı ben evde o seninle yan yana olsaydı oraya gelir o eli g*tüne sokardım dedim ;)