peynirlimakarnaa TombulHatun ay aşko bende patates salatası ama yoğurtlu mayonezli hardallı bişey gördüm daha önce hiç yemedim onu canım çok çekti ayrı bir zamanda deneyeceğim şimdi işimi riske atamam belki güzel olmaz 🫢
peynirlimakarnaa Coolness mantıklı aslında bende ıspanaklı gül böreği eklesem mi diye düşünüyordum ama mercimekli denemedim hiç yemedim de
peynirlimakarnaa TombulHatun Ahh ben iradesiz bi insanım taktım mı takarım bişeye üşenmem yapar yerim eeee aklımda duracağına karnımda dursun kız
gizo00 Bubenimoykumm benim poğaçalarım sert oluyo neden ya şöyle yumuşacık bi poğaça yapamadım herr tarifi denedim olmuyo
peynirlimakarnaa gizo00 süt ile yoğurmayı dene ve hamurunu biraz cıvık bırak yani çok taş gibi olmasın kabarıp sıvılma durumunu da göz önünde bulundur ona göre biraz yumuşak bırak ve tepsi mayasını mutlaka 15 dk üzeri tut
Bubenimoykumm gizo00 aşkım hamuru çok yoğur. Ama sert olmasın cıvıkta değil arası bir hamur olacak. Çok un verme. Şu ve süt ılık olsun sıcak olursa mayan kesilir kabarmış. Alt üst ayarda pişir
TombulHatun peynirlimakarnaa ay ben üşenirim öyle her canım istediğini yeseydim yuvarlanarak yürüdüm sanırım
peynirlimakarnaa perimasali802_ ay unutmamışsınn çok teşekkür ederim ☺️ dişi patlattık iyiydik ama bu sabah 2 tane aşı oldu aşırı huzursuz ve huysuz ateş de var 😌