SinirliBaykus 80 kiloyum eşim tosunum diye sever ama asla zoruma gitmez cnm ya çünkü ilişki sırasında tutunca gelecek karı dediğinin heryeri ne o öyle yatakta kaybolan kadın olmak istemem şahsen 😂
Reddedilme
SinirliBaykus aynen benimde s*kıyım senin erkekligine biz niye evliyiz diyesim geliyor
Deleted5 bir de eşinize sormak lazım 🙊 benim eşim tosunum dese küserdim 😞
Islakbanyoterligi ben de canım aynı durumdayız resmen o gelmiyor ben gitmiyorum evde ne huzur kaldı ne bişey
SinirliBaykus ben artik kacmiyorum icimdn geçenleri soyledim hayatinda baskasimi var benimi beyenmiyon isteksizlik sorunun mu var vs vs bagirdim cagirdim simdi kustu icerde uyuyo bi rahatlama geldi yeminle kimseye de söylenmiyor ki icime ata ata bi hal oldu bende insanim
Islakbanyoterligi hep mi boyleydi eşiniz severek mi evlndnz
- Düzenlendi
SinirliBaykus severek evlendik halada çok sever cinsellik hariç herseyde mükemmeldir ilgisi alakasi herşeyi on numara ama cinsellikten çöküş yasiyoruz oda dogal olarak diger herşeyi etkiliyor çocuktan sonra boyle oldu hamileyken issiz kaldi pandemiden dolayi 9 ay boyunca evdeydi borçlar birikti kizima 1 don dahi alamadim hep ailem yapti herşeyi eve yicek iscegi dahi ailem aldi borçlar vardi ustune parasız kaldıkça borc yaptik 4 buçuk ay oldu ise gireli borçları harçları ödemeye calisiyoruz ay inşallah ortasi bile bulamıyoruz esimde bana ve kizimiza yetisemedigini dusunup kafasina takiyormus sizi mutlu edemiyorum istediklerini yapamiyorum diyor ilişkiyi de arada bi çok güzel oluyor onun disinda sadece kirmamak için oldu bittiye getiriyor yani kisacasi ne zaman issiz kaldi borcun harcın icinden çıkamaz ay sonuna getiremez olduk o zamandan itibaren cinsellik Öldü gibi oldu
Islakbanyoterligi psikolojik olarak çok kötü günlerden geçmişsiniz ama canım yani adama da yazık cinselliği en çok stres etkiliyor.
umarım düzelir
bizimki baştan beri böyle haftada 1 filn istrr
SinirliBaykus ben 83 kiloyum asıl tosun benim o zaman 😂😂
Eşim beni beğenmiyor falan demeyin kızlar aman boş verin onlar için dünyaya canından kanından bi varlık getiriyoruz sonuçta bi zahmet beyensinler yani eşlerini.İnsan sevdiyini her haliyle beyenir.O yüzden canınızı sıkmayın kafanıza takmayın dert çekmeyin dert insanı yaşlandırır anam boş verin💃🥰😚😘
1anne1panda 4,5 gün mü 🤦 ağlamak istiyorum 😫 ben hatırlamıyorum bile
Islakbanyoterligi yalnız değilsin 😑 işsiz kalmadı çok şükür ama masraflar arttı doğal olarak. E ben de işten çıktım. Yetişemiyor. Bu stres cinsel hayatımıza yansıyor. Ben çok sıkıldım çok iyi hoş güzel ama, ama…
Islakbanyoterligi ben de söyledim ama kendini yetersiz hissediyor bu sefer daha çok uzaklaşıyor. Küsüyor benimki de. Napsam bilemiyorum artık
Kirmizisarap oda oluyor canım inan o kadar uzuyor kş en son ne zaman yapmıştık hatırlamıyorum
- Düzenlendi
Survivor12 Ya canim Benim de Eşim Oyle Bana Da Bi gun Şakasından çok Kilolumu oldun sen demişti …cook bozulmuştum ama Bende Ondan 5 katını çikardım sende Kilo Almişsin dedim Bi Bak Gobeğin kat kat Oluyo Dedim Bi Zayıfla Yine Kas Yap Dedim evlenince cok bıraktın kendını dedim.. sadece Bana Dedi ki…BENİ.ARTIK BEYENMİYORMUSUN…..Nasılmiş dedim iyimi Boyle Duşunmen Bende biraz Once oyle duşundum dedim
Kirmizisarap Allahtan benimki yetersiz hissedip uzaklasmiyor ama degismiyorda
Islakbanyoterligi bende aynı durumdayım diyorumki niye evlendik biz bunun içinmi hep behaneler. Şuan durumumuz kötü diğil ama yine behane buluyor. Artık bırakdım gencliğim elden gidiyor ona üzülüyorum çok acı bir şey.. insan kendini yalnız hiss ediyor. Hakkeden niye evlendimki ben 😔 tam farklı hayellerim vardı hiç biri olmadı ..
SinirliBaykus herkesin huyu farklıdır cnm eşim benden bu zamana kadar şikayetçi olmuş kul değil çok da memnun her zaman getirir bunu dile
Islakbanyoterligi durum suan bizde de aynı arkasını dönüp yatiyor hemen biseyler söylediğimde sokraniyor saat kaç oldu falan vs bu kadar reddedilme zoruma gidiyor hiç kendi gelmiyor yanıma kalktim yanından oturma odasnda oturup ağlıyorum şuan kendide uyuyor öküz
Hayalce Ben kaç gündür patliyordum bugun meyvesini verdi hemde cok guzeldi post actim 🤣🤣🤣